Australské andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Australské andulky 2:3 r. 2024 za 250kč/ks. 728...
Sára123
XXX.XXX.0.8
Hezké odpoledne všem. Před dvěma měsíci jsem si ze zverimexu donesla mláďátko andulky. Každý den se ji věnuji, mluvím na ní, řádně měním jídlo, vodu, dávám pamlsky na stěny klece - aby si zvykla na mou ruku. Jakmile jen naznačím, že bych se k ní rukou přiblížila nebo že bych ji chtěla dát pamlsek, začne naštvaně křičet a lítat všude po kleci. Nevíte, v čem může být problém? Hrozně ráda bych andulku chtěla pustit se proletět, ale mám strach, že už ji nikdy nechytím.
Sára123
napsal(a):
Hezké odpoledne všem. Před dvěma měsíci jsem si ze zverimexu donesla mláďátko andulky. Každý den se ji věnuji, mluvím na ní, řádně měním jídlo, vodu, dávám pamlsky na stěny klece - aby si zvykla na mou ruku. Jakmile jen naznačím, že bych se k ní rukou přiblížila nebo že bych ji chtěla dát pamlsek, začne naštvaně křičet a lítat všude po kleci. Nevíte, v čem může být problém? Hrozně ráda bych andulku chtěla pustit se proletět, ale mám strach, že už ji nikdy nechytím.
Chce to čas , dva měsíce je hodně málo.
pan.
napsal(a):
Je otázka jak je stará,ve zverimexu prodají cokoliv.Kupte si ručně dokrmenou a nebo mládě od chovatele.
Dajte foto ci je mlada alebo nie. Pravda, ze v chovproduktoch predaju stareho vtaka ako mlada. 3 rocneho kanarika predali znamemu ako mladeho. A to co maju teraz v Super.... v Novom Meste nad Vahom nebudem ani komentovat.
Andulku mozete chytit do ruky, pohladkat po peri, trocha sa s nou maznat. Aj viac krat denne, zo zaciatku to bude horsie znasat ale nauci sa. V klietke to bude na velni dlho.
Riesia to aj hladom, krmitko prazdne. Date si proso na ruku, ona pride.
Ked je stara tak lepsie do chovu ako maznacik.
Sára123
XXX.XXX.59.51
Přikládám tedy fotku. Foceno pár dní po přinesení domů. Momentálně už má ozdobí zbarvené do modra.
Sára123
XXX.XXX.59.51
Po pár letech? Tak to zírám, mě bylo řečeno, že ozdobí se takto bude měnit už u mláďat.
Sára123
XXX.XXX.59.51
Ano dobře děkuji, už v tom mám trochu jasno. Je to albín a ozdobí se právě zbarvilo do světlounké modré. Nevíte, jak je to tedy s věkem andulky? Nedaří se mi nějak dobádat, zda je to mladá nebo už starší andulka