Prodám 1,0 kakadu šalamounský

Prodám Kakadu šalomounského - Prodám chovného samce kakadu šalamounský, rok...
Pozdravujem Vás, potreboval by som poradiť. Mám 7 ročný pár Kakadu šalamúnskych, ktoré vlastním tri roky. Tento rok majú prvú znášku a do znesenia prvého vajca bolo všetko v poriadku. Po znesení vajíčka začal byť samec agresívny a neustále na samicu útočil. Musel som ho teda odchytiť aby ju nezabil a dať do inej voliéry. Samica poctivo sedí na vajíčkach, ktoré sú zaviazané. Moja otázka znie kedy ku nej vrátiť samca a akým spôsobom. Počkať až po prípadnom odchove mladých, dokáže samica sama vychovať mladé? A tiež či postupovať tak, že najprv ho dať do vedľajšej voliéry aby na seba videli a až pokiaľ nebudú náznaky agresie tak ho dať ku nej, samozrejme pod mojim dozorom. Poprosím seriózne odpovede a od ľudí, ktorí majú podobné skúsenosti. Ďakujem
Já bych dal vajíčka do líhně a pod samici podkladky samca dát bokem a pozorovat když se sklidni tak samca vratit a buď vajíčka zpět prohodit a nebo nechat v lihni a dokrmit .Samce budete těžko kontrolovat pokud chodite do práce případů že samec zabil samici nebo romlatil snužku je mraky to víte líp jak já dávat suchý a menší množství je samozřejmost