Hraba1234

XXX.XXX.158.117
Dobrý večer, mám voliéru 2,2x1,2x2 (d,š,v) s vnitřním zaletem 1,5x1x2( d,š,v). Chci se zeptat zda by tam šlo dát dva páry kakariku. Volieru by šlo i prodloužit. Jsem začátečník tak prosím jen slušné odpovědi. Dekuji.
Dobrý den,nedoporučuji kakarici jsou moc zvědavý a budou honit a rušit .Dejte tam andulky a korely nebo jen korely mám v podobně dlouhé voliéře 2 páry andulek a 2 páry korel a odchovávají dobře.Nebo ji rozdělte na venkovní a vnitřní ,potom tam ty kakariky můžete mít ale jen po páru tu venkovní na zimu zaděláte folií a máte vystaráno.Joo a na tu venkovní jestli není krytá aspoň část tak taky zadělejte třeba kosem trapézového plechu nebo folií.Chovu zdar Karel.
PS. vyhledejte su tady v diskuzi nějaké vlákno o chovu pro začátečníky je toho tady spousta a hodně čtěte doporučuji starší literaturu.
Momentálne mám dva páry vo voliere 4x2x2. Pôvodne to boli dve ale dokázali otvoriť dvere a všetko osadenstvo sa pomiesalo. Pár mutacnych má práve 4 mladé v jednej voliere a pár prírodných v druhej sedí na znáške. Ešte je tam asi 30 korel a 3 ks ryzovnici. Kŕmenie a voda v každej voliere. Operujú v oboch častiach bez konfliktov. Mal som však aj páry kde to nebolo možné.