VOLIERA 6 ks

Prodám Korelu chocholatou - prodám volieru o rozměrech 6m x 5,5m. 6 ks boxů...
Budina
XXX.XXX.12.27
Zdravím, mám korelu prvních asi 3-5 dní, a od té doby jen posedává na dně klece u misek s vodou a krmivem a zobe a sem tam (cca 5-10krát za den) poletuje a poskakuje po kleci a zpívá/křičí. Je to sezení na dně klece normální chování? Když zrovna poskakuje po kleci, tak mu nijak moc nevadí, když mu na klec položím ruku kousek od místa, kde sedí na bidýlku nebo na kleci. Je docela v pohodě, ráno ani večer nekřičí, jen občas přes den. Přivezli jsme ho, jakmile začal sám zobat (přibližně 14 dní po vylétnutí z budky). Jinde jsem četl, že je to problém, jen pokud nejde o mládě, ale do kdy se považuje korela za mládě?
Děkuji za odpověď.
Budina
Lukasek91
XXX.XXX.251.135
Dobrý den, mám úplně ten samy problém. Dopolední věty co píšete taky nevím co stim. Občas si něco vezme i z ruky nebo mě zdoben do prstu ale cely den a celou noc je na dne klece jen občas ji proleze zapíská a zase zpátky na dno. Taky by mě zajímalo co to je.
Lukasek91
napsal(a):
Dobrý den, mám úplně ten samy problém. Dopolední věty co píšete taky nevím co stim. Občas si něco vezme i z ruky nebo mě zdoben do prstu ale cely den a celou noc je na dne klece jen občas ji proleze zapíská a zase zpátky na dno. Taky by mě zajímalo co to je.
Myslím že v obou případech se jedná o brzy odstavená mládata. To že je u misky s krmivem, neznamená že loupe zrna a žere. Vysledovat.
Lukasek91
XXX.XXX.251.135
Tak co se tyče jídla tak normálně zrnicka basti je jich spousta oloupanych , obdivuje čerstvé větvičky normálně pije, ze DNS se přemístila na žebřík který má u krmeni.
Lukasek91
XXX.XXX.251.135
No ven sem ji ještě nepouštěl dokud nepujde na prst ale po kleci sem tam jo nebo sedí a mává s křídly
Lukasek91
XXX.XXX.251.135
Dnes už jsem trénoval sedeni na prste a celkem ji to šlo a už dokonce sedí i na bidlylku