Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.7.2019 21:34

Dobry den, chcem sa spytat ci niekto nemate nejake skusenosti s chorymi spevavcami. Mam samicu hyla nastastie oddelena od celeho chovu. Je čulá, pobehuje, sice lieta slabsie, je mierne nasuchorena, nie je apaticka a zerie v poriadku ale.... je vidiet ze sa jej jedlo natravene vracia spat do zaludka. Ako keby zvracala. Neviete mi niekto ppradit co by to mohlo byt? Zranie jej davam kvalitne znacky Manitoba, jablko, mucne cervy s vajickovou miesankou a zelene krmenie rozne kvety, pupava, mliecnrolny atd. Je pravda ze na tu klietku casto sadaju vrabce takze mohla dostat nieco od nich. Bola v pare so samcom ten je uplne OK. Posielam foto a dakujem za vsetky konstrukcne odpovede.

9.7.2019 22:11
Jamro

XXX.XXX.210.216

Ja by som ju odcervil, krmil len suchym a dat nieco proti kokcidioze.

9.7.2019 22:13

Uz je oddelena davam len suche odcerveny su trus jej zajtra posielam na rozbor. Uvidim som sam zvedavy som sa s tym este nestretol.

9.7.2019 22:15
Jamro

XXX.XXX.210.216

Podla mna zacinajuca kokcidioza.

9.7.2019 22:25

uvidime su nato hyle nachylne to viem. Uvidim len najst v okoli PN veterinara aj na vtactvo celkom problem. Keby mam psa alebo macku tak je ich tu na kazdom rohu. Kaudopadne ked zistim napisem. Inak tie hyle od teba prva znaska ciste vajicka a druha kks 7 vajec vsetky sa vyliahli!!!! Vcera akurat.

10.7.2019 06:33
Jamro

XXX.XXX.59.112

Trencianska Turna - Pelikan

http://www.veterinapelikan.sk/

11.7.2019 21:03

Takze dal som urobit rozbor trusu a je to zaciatocne stadium kokcidiozy nastastie ocysty a kokcidie nie su velmi rozsirene, takze sa zachranit da. Podavam jej Baycox 2,5% uz druhy den a je celkom v pohode pipa, sedi na bidielku aj si cisti perie takze to snad da!:-) odporucam tu kliniku Veterinar Pelikan Trencianska Turna!:-)

11.7.2019 21:51
Jamro

XXX.XXX.210.216

Veterina Pelikan je 1! 👍
V nasom okoli asi jediny ktory sa venuju aj 🦉🦅🐦🦜🕊️🦢🦚🦃🦆🐧🐓🐔🐣🐤🐥

Přidejte reakci

Přidat smajlík