0.2 MODRÁ BLACKWING KOUPÍM

Prodám Andulku vlnkovanou - Koupím samice do chovu popř. výměním za samce.....
Uživatel s deaktivovaným účtem
dobry den koupila sem si dnes andulu druhou modrobila a chtela sem se zeptat o jakou mutaci se jedna? takovou sem malo videla. pani mi tvrdila ze ji jsou pres tri mesice a ze to vypada na samecka
napsal(a):
dobry den koupila sem si dnes andulu druhou modrobila a chtela sem se zeptat o jakou mutaci se jedna? takovou sem malo videla. pani mi tvrdila ze ji jsou pres tri mesice a ze to vypada na samecka
Australská dominantní straka....samička
dekuji a kdyz mam samecka a tohle je samicka tak mlade budou mit? to bych jim musela dat do klece budku ze? myslim ze bez budky by nemela hnizdit
moje teta ma ctyri anduly a ma samce tri a jednu samici ale nema zatim vajicka ale budku jim nedala prave mi tvrdila ze se nemusim bat ze kdyby chtely se rozmnozovat a mit mlade ze bych jim k tomu musela udelat podminky a budku dat pry do klece
hersyko
napsal(a):
ADS -samice. Pár vám zahnízdí,klidně i bez budky. Jinak ty zastřižené letky-fuj
Těch letek sem si vůbec nevšiml díval sem se jen na první fotku ... nejspíš opět chytrá rada ve zverimexu🙄pro zadavatelku:zahnízdí určitě pudy jsou pudy jen bude rozdíl v tom že samice naklade vejce na dno klece ale starat se o ně nebude
ja sem ji uz tak kupovala andulu ve zverimexu.
jak sem psala uz sem ji tak kupovala. malimu se libila tak sme si ji vybraly. a chtela sem se jeste zeptat az bude preperovat tak tu barvicku bude mit stejnou? ty hrdelni znaky ji taky vyrostou? je modrobila