Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2019 19:13

dobry den koupila sem si dnes andulu druhou modrobila a chtela sem se zeptat o jakou mutaci se jedna? takovou sem malo videla. pani mi tvrdila ze ji jsou pres tri mesice a ze to vypada na samecka

18.7.2019 19:32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
dobry den koupila sem si dnes andulu druhou modrobila a chtela sem se zeptat o jakou mutaci se jedna? takovou sem malo videla. pani mi tvrdila ze ji jsou pres tri mesice a ze to vypada na samecka

Australská dominantní straka....samička

18.7.2019 19:59

dekuji a kdyz mam samecka a tohle je samicka tak mlade budou mit? to bych jim musela dat do klece budku ze? myslim ze bez budky by nemela hnizdit

18.7.2019 20:01

moje teta ma ctyri anduly a ma samce tri a jednu samici ale nema zatim vajicka ale budku jim nedala prave mi tvrdila ze se nemusim bat ze kdyby chtely se rozmnozovat a mit mlade ze bych jim k tomu musela udelat podminky a budku dat pry do klece

18.7.2019 20:12
hersyko

XXX.XXX.144.116

ADS -samice. Pár vám zahnízdí,klidně i bez budky. Jinak ty zastřižené letky-fuj

18.7.2019 20:21

hersyko napsal(a):
ADS -samice. Pár vám zahnízdí,klidně i bez budky. Jinak ty zastřižené letky-fuj

Těch letek sem si vůbec nevšiml díval sem se jen na první fotku ... nejspíš opět chytrá rada ve zverimexu🙄pro zadavatelku:zahnízdí určitě pudy jsou pudy jen bude rozdíl v tom že samice naklade vejce na dno klece ale starat se o ně nebude

18.7.2019 20:32

ja sem ji uz tak kupovala andulu ve zverimexu.

19.7.2019 10:23
eli22

XXX.XXX.181.79

Ty zastřižené letky jsou fakt prasárna, kdo to udělal, zasloužil by pěknou pecku!

19.7.2019 13:42

jak sem psala uz sem ji tak kupovala. malimu se libila tak sme si ji vybraly. a chtela sem se jeste zeptat az bude preperovat tak tu barvicku bude mit stejnou? ty hrdelni znaky ji taky vyrostou? je modrobila

Přidejte reakci

Přidat smajlík