Andulky 12/24 - 2/25

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky 12/24 - 2/25. Výběr z více kus...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobry den koupila sem si dnes krasnou andulu mela by to byt samicka asi 5 nebo 6 mesicu by ji melo byt je moc hodna a pritulna. jen se chci zeptat jestli zde dle ozobi nemela uz vajicka, a o jakou mutaci se jedna? je to opalinova? predem moc dekuji. na zivo je tyrkysova
napsal(a):
Dobry den koupila sem si dnes krasnou andulu mela by to byt samicka asi 5 nebo 6 mesicu by ji melo byt je moc hodna a pritulna. jen se chci zeptat jestli zde dle ozobi nemela uz vajicka, a o jakou mutaci se jedna? je to opalinova? predem moc dekuji. na zivo je tyrkysova
Ano andulka je v opalinové kresbě a žalostném stavu opeření,dle ozobí nepoznáte zda odchovala,........Vám se prostě nedá poradit,jdete si tvrdě za svojí představou.
napsal(a):
Andulka určitě nemá 6 měsíců, je starší, a stačí se podívat na kroužek, jaký je tam rok. A ano, jak je psáno výše, není v dobrém stavu.
jak neni v dobrem stavu? ted nechapu vas. a dle vas co ji je? to jste poznal dle ozobi?
Co ji je? kdyz pisete ze neni v dobrem stavu to jste poznal dle ozobi? at vim jestli mam ji snit na veterinu. je hodna a pritulna
podivam se a dam foto. mam sni zajit k veterinarovi? poradite mi co bych ji mela podavat? a ta vapenka neni chytlava na ostatni andulky a lidi?
prosim o rady dekuji
Prestante me laskave tady obtezovat a kritizovat jinak vas tady nahlasuji! Vase rady si vite kam muzete strcit.. Jake rady mi vy davate? spis kritizujete a ne radite ;) uz mi prosim tady nepiste!!!!!!!!!!!!
napsal(a):
Prestante me laskave tady obtezovat a kritizovat jinak vas tady nahlasuji! Vase rady si vite kam muzete strcit.. Jake rady mi vy davate? spis kritizujete a ne radite ;) uz mi prosim tady nepiste!!!!!!!!!!!!
Vážená,klidně mě nahlaste já VÁM vždy slušně a pravdivě odpověděl! To že neunesete pravdu,nechcete se vzdělávat sama? zakládáte s každou hloupostí nové vlákno? Já narozdíl od vás chovám více jak 30let! se specializací,jinak o něco déle. Takže jste to pouze vy co by si měla sednout na zadek a číst,listovat v knihách,časopisech místo datlování do klávesnice navštívit chovatele,...atd.Upřímně nevím ,kde berete tu drzost ,takhle se svéma zkušenostma s chovem mluvit a vůbec se ozvat .