Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.8.2019 12:27

Dobry den tak tu moji andulku samicku ctyr letou poustim kazdy den ven a zkousime a zkousime aby litala aspon trosku. o neco se zlepsila litala na koberec poustela sem ji, tak litala ale ne uplne ani ne do vysky. jen trosku poletovala. a pokazde novy den nebo rano kdyz ji poustim na koberec z ruky tak zase nepouziva ty kridla a jako kdyby byla lina litat. Neni to nahodou starim ze nelita uplne a je takova lina? jsou ji 4. furt mi je na ruce a je klidna ale jak ma litat tak je lina :D

4.8.2019 12:31
4.8.2019 13:02
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

Nechte ji být, buďte ráda že žere a je vpohodě. Již vám někdo psal, že může být roznesená. Pak je těžká a špatně léta. Čtyři roky není mnoho, zdravá Andulka je v nejlepším věku. Výstavní sice žijou kratší dobu ale jistě déle. Proč si myslíte, že musí dělat to,co se líbí vám. Nechte ji ať dělá co umí.

4.8.2019 14:07

Dobre :) jo je zdrava to sem rada. mozna nelita asi ze uz mela vajicka :)

4.8.2019 16:51
lupus4

XXX.XXX.205.61

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobre :) jo je zdrava to sem rada. mozna nelita asi ze uz mela vajicka :)

Kdy si už konečně něco nastuduješ ?

nelita asi ze uz mela vajicka

svatá prostoto kolik ti je ?

4.8.2019 19:57
Karel1979

XXX.XXX.172.226

Pořád dokola Pajo,Pajo chce to trochu přemýšlet a studovat třeba starsi literaturu a starsi časopisy určený z nebe nespadl proto že by se zabil .Radim studovat,číst a číst. Chovu zdar Karel

4.8.2019 22:33

lupus4 napsal(a):
Kdy si už konečně něco nastuduješ ?

nelita asi ze uz mela vajicka

svatá prostoto kolik ti je ?

My si tykame? asi ne ze jo.....

4.8.2019 22:43
lupus4

XXX.XXX.205.61

Místo abys začla studovat , či se alespoň zeptala na literaturu (když už si neumíš nic najít) tak se chováš drze a hloupě - vražedná kombinace.
Nedávno si tvrdila, že si vyměnila soustružená bidla za přírodní, z fotek to tak nevypadá.
PS. tvé ptáky lituju
howk

4.8.2019 22:57
hersyko

XXX.XXX.144.116

lupus4 napsal(a):
Místo abys začla studovat , či se alespoň zeptala na literaturu (když už si neumíš nic najít) tak se chováš drze a hloupě - vražedná kombinace.
Nedávno si tvrdila, že si vyměnila soustružená bidla za přírodní, z fotek to tak nevypadá.
PS. tvé ptáky lituju
howk

4.8.2019 23:23
misimisi

XXX.XXX.243.14

Víte, veterinářka vyloučila závažnou chorobu, jste psala, tak je tedy otázkou, jak dlouho andulka byla v menší kleci, ve zverimexu... Přijde mi, že není prostě jen trénovaná. Asi jako nesportovec je rád, když doběhne autobus, sportovec běhá klidně 5 km tratě. Nejspíše neměla možnost proletu, pořádně to neumí. Nenuťte ji, dejte jí čas se trošku zlepšit, pozor, ať se nezraní při pádu, nebo nenarazí, když to neovládá. Vážně to nechte na ní, třeba z ní bude časem dobrý letec, třeba ne. Hlavně, ať má kde přistát jen na tu vzdálenost, kterou 100 % zvládá.

4.8.2019 23:30

děkuji vážím si vaší reakci aspoň někdo mi radi dobře a nenadává mi jako to tu bývá. Jen je problém že jí mám ve větší kleci 75 cm vysoká tak se bojím aby nespadla ale mám tušení že jednou upadla.

4.8.2019 23:34

lupus4 napsal(a):
PS. tvé ptáky lituju
howk

Neotravuj,nejsem na tebe a na ty tvoje debilní reakce zvědavá.Táhni.A když se ti to nelíbí nepiš paaaaaa s pozdravem Paja :*

4.8.2019 23:37

misimisi napsal(a):
Víte, veterinářka vyloučila závažnou chorobu, jste psala, tak je tedy otázkou, jak dlouho andulka byla v menší kleci, ve zverimexu... Přijde mi, že není prostě jen trénovaná. Asi jako nesportovec je rád, když doběhne autobus, sportovec běhá klidně 5 km tratě. Nejspíše neměla možnost proletu, pořádně to neumí. Nenuťte ji, dejte jí čas se trošku zlepšit, pozor, ať se nezraní při pádu, nebo nenarazí, když to neovládá. Vážně to nechte na ní, třeba z ní bude časem dobrý letec, třeba ne. Hlavně, ať má kde přistát jen na tu vzdálenost, kterou 100 % zvládá.

Ale není tedy nemocná vážně že by mi umřela? Mě veterinařka tvrdila že je zdravá. Ja zas myslela ze ma nejakou obrnu nebo ze je ochrnuta kolikrat kdyz mi sedela na ruce jako kdyby lezela

4.8.2019 23:50
Karel1979

XXX.XXX.172.226

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale není tedy nemocná vážně že by mi umřela? Mě veterinařka tvrdila že je zdravá. Ja zas myslela ze ma nejakou obrnu nebo ze je ochrnuta kolikrat kdyz mi sedela na ruce jako kdyby lezela

Poslední Vase dvě reakce mluví za vše nechci nikoho urážet ale vystupujete zde jako trochu nevyrovnaný jedinec. Možná stojí za to zamyslet se sám nad sebou.Vzit si rady jiných k srdci a navštívit někoho s kým si můžete pohovořit na odborné úrovni, bude to asi někdo s lékařským vzděláním ve vašem případě.

5.8.2019 11:52
eli22

XXX.XXX.58.40

Karel1979 napsal(a):
Poslední Vase dvě reakce mluví za vše nechci nikoho urážet ale vystupujete zde jako trochu nevyrovnaný jedinec. Možná stojí za to zamyslet se sám nad sebou.Vzit si rady jiných k srdci a navštívit někoho s kým si můžete pohovořit na odborné úrovni, bude to asi někdo s lékařským vzděláním ve vašem případě.

Dobrá rada, ale myslím, že zůstane nepochopená .

5.8.2019 12:11
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

eli22 napsal(a):
Dobrá rada, ale myslím, že zůstane nepochopená .

A já osobně si myslím, že ji tu máme za chvíli s dalším dotazem a pod jiným jménem. Opět to bude začínt voláním o pomoc, jen si myslím, že pomoc nepotřebuje až tak andulka, ale paní.

5.8.2019 12:44
misimisi

XXX.XXX.243.14

Nikdo nevíme, jak nám jednou zdraví zatočí se životem a rozumem. Je to těžké vysvětlovat stejnou věc pořád dokola, ale ruku na srdce, co kdyby to byla vaše nemocná matka? Určitě by jste si přáli, aby se s ní přes veškeré těžkosti mluvilo s pochopením. To přece nikoho nic nestojí 😘 Přeji všem mnoho úspěchů a krásné léto a neberte to vše tak tragicky 😉

Neregistrovaný uživatel

5.8.2019 13:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Tohle je již druhé vlákno na kterém dokáží udělat ANDULKY úplné divy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík