Papoušek nádherný trošku více prozpěvuje

Papoušek nádherný
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.8.2019 13:06
versko

XXX.XXX.14.170

Pořídila jsem si do venkovní voliéry mezi andulky samce papouška nádherného. Píše se o něm, že patří mezi tišší papoušky. Jakou máte zkušenost? Náš Charlie je hodně hlasitý s krákavým hlasem...Pořídila jsem mu samičku a vzájemně se doplňují v dost hlasitém projevu. Denně mají ve voliéře čerstvé větve, rostlinky na zpestření, takže o zábavu nemají nouzi. Děkuji za Vaše zkušenosti.

13.8.2019 14:48
Kokr

XXX.XXX.76.165

To máte stejné jako u lidí, někdo nemluví a někdo hubu nezavře. Záleží kus od kusu!

Neregistrovaný uživatel

13.8.2019 16:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

U papouška nádherného je to normální projev a bude ještě zajímavější když budou v toku.

13.8.2019 16:49
Primus

XXX.XXX.141.100

Nejvetsi kriklouni mezi australii rad jsem se jich zbavil mam dobre sousedy proc si to kazit pyrury je vubec neobtezuji

14.8.2019 10:35
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

versko napsal(a):
Pořídila jsem si do venkovní voliéry mezi andulky samce papouška nádherného. Píše se o něm, že patří mezi tišší papoušky. Jakou máte zkušenost? Náš Charlie je hodně hlasitý s krákavým hlasem...Pořídila jsem mu samičku a vzájemně se doplňují v dost hlasitém projevu. Denně mají ve voliéře čerstvé větve, rostlinky na zpestření, takže o zábavu nemají nouzi. Děkuji za Vaše zkušenosti.

To je pohoda, já mám venku páreček aranting slunečních a to je divočina. Manželka už se těší na zimu, až budou s námi doma. .

Přidejte reakci

Přidat smajlík