amazoňan

Prodám Amazoňana modročelého - Prodám chovný pár, samice vada ocasních per,...
Dobrý večer, mám pár am. modročelých, stáří 8 let, poslední dvě sezóny odchovy vždy dvou mladých. Letošní rok vůbec neharmonizují, samec je arogantní, samice vůbec nejde do budky. Neměl by někdo radu co změnit? Nechci je měnit, mám je od mala, počkal jsem si na odchovy a letos tohle. Děkuji za případné rady.
Kde je psáno, že Vám budou hnízdit každý rok? Prostě letos se jim hnízdit nechce! Já amazoňan nemám, ale letos mi taky nenasedly některé páry a ti co spolehlivě hnízdí, tak nekrmily! Prostě každý rok není posvícení. V žádném případě je nerozdělujte, trpělivost je hlavní předpoklad úspěchu.
Kokr
napsal(a):
Kde je psáno, že Vám budou hnízdit každý rok? Prostě letos se jim hnízdit nechce! Já amazoňan nemám, ale letos mi taky nenasedly některé páry a ti co spolehlivě hnízdí, tak nekrmily! Prostě každý rok není posvícení. V žádném případě je nerozdělujte, trpělivost je hlavní předpoklad úspěchu.
Loni u amaz. oranžovokřídlých 3 mladí ze 4 vylíhlých. Letos čistá snůška. Stejné podmínky jako loni.
Žaci čistá vajíčka, červenořídlí čistá, eklektus čistá, pouze amazonci černotemenní jeden pár 3, druhý 2 mláďata. Penanti, zpěvaví a latam vlaštovčí odchov bez problému. Drobní exoti ( kubánky, hýl mexický, zebřičky pásovníci ) bez problémů. I mnozí známí měli letos často neoplozenou snůšku. Nevím, jestli se to dá zevšeobecňovat.