Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám krásné opeřené mladé andulky jsou asi 5...
130 KčNelik12345
XXX.XXX.179.219
Ahoj mám andulaka strašně moc řve podle rodičů a proto s nama nemůže být ani v pokoji je mi ho moc líto že je sám. Vím že se to nedá vyřešit ale radši se zeptám.
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Vím že si o andulce mám zjistit co nejvíce informací taky jsem to udělala on měl totiž u sebe ještě jednu andulku ale byla moc stará a už nás opustila a přijde mě že spolu křičeli méně než on sám. Debuji
Nelik12345
napsal(a):
Vím že si o andulce mám zjistit co nejvíce informací taky jsem to udělala on měl totiž u sebe ještě jednu andulku ale byla moc stará a už nás opustila a přijde mě že spolu křičeli méně než on sám. Debuji
Bingo. Jestliže byl zvyklý na druha, hledá si jiného a proto ho volá. Úplně s ticha nebude nikdy,ale s kamarádem se jistě s kliidní.
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Když nechci mít mladý dokozou být dva samci spolu. Asi ne že?
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
lupus4
napsal(a):
Děvče , co kdyby si nám dala fotku klece (zda je pro 2 vhodná) a i ptáčka, zda jde opravdu o samce ?
Ne děkuji ale ještě žádnou andulku nekupuj Když tak poslu
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Ano pouštíme ob den
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
39*25*53
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
A co když mu koupím kamarádku a ne sednou si
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Ok moc děkuji
Dominik kadzi521
napsal(a):
Ja uz tuto diskuzi prestavam chapat 😭
Čemu není rozumět. Že jsou tyto rozměry málo na jednu,natož na dvě? Je to klícka na kanára aby zpíval. To jsou tam ještě plastová bidla co? Chov a přežívání je rozdíl. V téhle přenosce bude řvát i němý. Lidé kteří do toho cpou ptáky, jsou divní.
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Můj andulak taky ale nebudu se hádat 😉
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Ale moc děkuji za váš názor
Jaký je tedy nejlepší rozměr klece pro 2 andulky?
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Není zbytečně moc velká?
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
❤️ Taky mě přijde.
Toto rozhodně nestačí. U papoušků obecně platí, čím větší tím lepší. Vždyť si v tom krcálku ani neprotáhne křídla. Víte vůbec, jak žijí andulky ve volné přírodě? Jsou to nomádi. Za vodou a potravou nalétají stovky kilometrů a vy ji zavřete do takové pidiklícky. To není vhodné ani pro jednu natož pro dvě. Navíc zrcátko je absolutně nevhodná hračka. Stokrát větší radost by jí udělaly čerstvé větve a svazeček plevelů. Zvonečky jsou též nevhodné. Hrozí spolknutí drobných částí.
Dobrý den.Kupte větší klec to co máte je malé pro jednu andulku natož pro dvě.A to zrcátko
taky pryč.Chápu že když nemáte možnost jak chovat ve voliéře nebo je chcete mít jako mazlíčky
tak je klec ok ale lepší bude opravdu klec větší je to pro ně lepší hlavně když jsou doma sami a nemůžou být na volno .
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Mě se do bytu nevejde klec 120*60*50 to možná k domu.
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Jestli se mohu zeptat v čem je špatné zrcátko a zvoneček kterej nemůže sníst?
Odraz v zrcátku může začít považovat za partnera a ten pochopitelně nebude reagovat adekvátně, což velmi často vede k frustraci. Ze zvonečku může vypreparovat a spolknout srdíčko. Jak už jsem psala. Pro papoušky jsou nejlepší a nejbezpečnější hračky z přírody- větve ovocných stromů, čerstvé plevele,... Plast by v kleci neměl vůbec co dělat. Opět hrozí oždíbaní a pozření. Jinak osobně, při denním proletu pro mazlíčka bych to viděla na klec o šířce aspoň 80 cm. Lepší je vždy širší než vyšší.
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Ptám se protože jsem '' neskusena'',' 'tyram andulku'' a... td
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Měli jsme hodně dřevěných hraček ale ani s jednou si nehrál tak jsme je vymelily.
Nelik12345
XXX.XXX.179.219
Uživatel s deaktivovaným účtem
šavlozubka
napsal(a):
Pokud nemám na zvíře podmínky, tak si zvíře nepořizuji. Tečka. Taky by se mi líbil třeba ara. Ale na pětimetrovou voliéru prostor nemám. Tak ho kvůli tomu, že se mi líbí, nenacpu do metrové klícky. Jak by se vám líbilo žít celý život v místnosti dva metry na dva metry...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nelik12345
napsal(a):
Ptám se protože jsem '' neskusena'',' 'tyram andulku'' a... td
Ale vy ji opravdu týráte. Vždyť vám to dává najevo.