Korela

Prodám Korelu chocholatou - Prodám korely rok 23-24 z venkovních celoročníc...
300 Kčpetrrrrr
XXX.XXX.216.41
Dobrý den, asi před čtrnácti dny mi poprvé zasedli samice letošní korela,andulka chované v celorocni voliéře a bohužel se rozhodli snést první vejce až teď v září. Chtěl bych se zeptat jestli to nebude problém mladé odchovat když venku už bývají v noci i 3°c. Děkuji za odpověď.
petrrrrr
XXX.XXX.216.41
Už budou mít rok, budky jsem dal už na jaře a myslel jsem že zasednou třeba v létě a ne v září. Budky jsem chtěl na konci září oddělat ale rozhodli se že zasednou v září.
pterodactyll
napsal(a):
Bude. Teplota není to nejhorší. Zkracující se den bude horší.
Jestli tomu rozumím dobře,jsou to letošní mladé.
Proč tedy mají budky???
Měl jste to nechat na jaro.
Můžu se zeptat, jak s tím zkracujícím dnem. Mně třeba pyrury teď budou snášet (doma). Jako svítíme, ale kolikrát jsme pryč,je zhasnuto, v šest, pak i v pět je už tma a na nic to nemá vliv, krmí potmě, v noci, prostě jim to vůbec nevadí. To samé bourci, když je mám v zimě doma a odchovavají.
Myslím že domácí chov má poněkud jiné podmínky,než venku ve voliéře. Mladí mají velký výdej energie na zahřátí,když je venku zima a tak potřebují větší přísun potravy.
Těžko je v noci přikrmí,když tam bude 5-6 mladých. možná jednou.
Neříkám že je neodchovají,ale vývoj se prodlouží znatelně.
Zadavateli bych radil nechat to na přírodě,ale příště dávat budky již vyspělým jedincům. Letošní ještě hnízdit neměli. Andulky pokud byly brzo z jara tak snad,ale korely na ty je brzo. Říjen má být ještě teplo tak jim to vyjde.
pterodactyll
napsal(a):
Myslím že domácí chov má poněkud jiné podmínky,než venku ve voliéře. Mladí mají velký výdej energie na zahřátí,když je venku zima a tak potřebují větší přísun potravy.
Těžko je v noci přikrmí,když tam bude 5-6 mladých. možná jednou.
Neříkám že je neodchovají,ale vývoj se prodlouží znatelně.
Zadavateli bych radil nechat to na přírodě,ale příště dávat budky již vyspělým jedincům. Letošní ještě hnízdit neměli. Andulky pokud byly brzo z jara tak snad,ale korely na ty je brzo. Říjen má být ještě teplo tak jim to vyjde.
petrrrrr
XXX.XXX.216.41
Děkuji