Zebřičky

Prodám Zebřičku pestrou - Prodám zebřičky přírodní i mutace z jara 2020 a 2...
100 KčAhoj, chtěla bych se zeptat zda by mi někdo mohl pomoci určit pohlaví této zebřičky. Dnes nám ji soused daroval s tím že je to samička, ale osobně si myslím že je to sameček ale jistá si též nejsem. Předem díky :) Pokud by to byl sameček tak si myslím že by to v kleci nedělalo s párečekem co tam mám úplně dobrotu.
JanaT27
napsal(a):
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda by mi někdo mohl pomoci určit pohlaví této zebřičky. Dnes nám ji soused daroval s tím že je to samička, ale osobně si myslím že je to sameček ale jistá si též nejsem. Předem díky :) Pokud by to byl sameček tak si myslím že by to v kleci nedělalo s párečekem co tam mám úplně dobrotu.
Na fotografii je samec.
Původem tento astrild pochází z australské buše. Objevena a popsána byla zebřička poprvé roku 1817 Vieillotem. Rozlišujeme dva poddruhy. Prvním je zeb...
Pokračujte ve čteníVyskytující se množství barevných mutací zebřiček je dnes již nepřeberné. Upřesněme si proto správné zařazení zebřiček do tříd - například pro výstavn...
Pokračujte ve čteníVýstavní podmínky Jedna výstavní třída musí obsahovat nejméně 7 ptáků v kategorii jednotlivců a 12 ptáků v kategorii kolekce, aby mohli být v......
Pokračujte ve čtení