Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Dobrý den nabízím zde odchov výstavních andulek...
500 Kč
Dobrý den .
Už mám cca 5 měsíců starou andulku (samičku ) vždycky jsem měl samce a když jsem koupil samičku tak jsem začal od ostatních slýchat že potřebují budku samce aby kladka vejce . Ale nevím jestli vydrží i bez toho když nemám v plánu kupovat samce a jestli přežije nebo jestli bude klást neoplodněná vejce (když bude tak jestli má být ta budka ) prostě jsem z toho zmatený .
To je problém neinformovaných. Proč nejdříve kupovat a pak se ptát? Nejdříve je vhodné něco nastudovat a pak se rozhodnout s koupí. Když jste nechtěl chov,tak proč samici? Teď je jen na vás,jak dál. Samice když nebude mít budku,snese i do misky s potravou. Samec není nutný. Pro ni je přirozené rozmnožit se. Krmte tak aby jí potrava nepodporovala pudy. Klíčené, vaječnou směs a pod vynechte.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kupte větší klec (pokud je třeba), budku a samce
Není to těžké je odchovat. Jinak by u výkupů nestály fronty chovatelů s ančemi v bednách. Bude se na to koukat dobře, jak se starají, jak samec samici krmí...
Zbavit se jich není problém, teda v případě neúspěchu na stole čeká výkup.
A nebo jak píše pterodactyll, vynechte krmení podporující snášku.
smidla
napsal(a):
Dobry den,
i na suchem krmeni zacne snaset vajicka. Samice je na mazla naprosto nevhodna.
S pozdravem smidla.eu
To je jasné,ale měl by se snažit to ještě nepodporovat. Klidně bych jí udělal i budku a nechal sedět. Když ji bude vejce brát,bude jí to nutit snášet další a bude se vysilovat. Samice nikdy nebude mazlík jako samec. Naopak dokáží být hašteřivé.
Nox
napsal(a):
Zeptam se jako laik - a ten vykup to dava kam, do zverimexu? Ty se tady dost pomluvily, tak nevim, zda je dobre aby jim clovek jeste cpal mladata, kdyz chce chovat pro radost a snazit se, aby to bylo k necemu a ptaci netrpeli.
Dekuji
Pokud to máte jako mazlíka tak samečka nekupujte. A určitě už nemnožte abys Te to dávala do výkupu. Jak vám tu radí ( nejspíš výkupčí ) když se půjde Te podívat v čem jsou ve výkupu nacpané tak normální člověk jim to nedá. A vůbec to potom nejde nikam do zverimexu a pod. Hodně se tu čílej když má člověk menší klec pro ptáčka. Ale jinak jim nevadí když dají odchov výkupčím . Co a jak budou dále žít i když to dobře vědí jak to snima dopadne.............Samička není ta kovej mazlík ale i tak jsou přítulné a dost společenské. Sám sem měl jednu skvělou.Hold jen s těma vajíčky se musí počítat . ..........