Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kulcsárová

29.10.2019 11:36
Kulcsárová

XXX.XXX.220.234

Dobrý den, mám dotaz. Sparili se mi andulky, měli 4 vajíčka, ale tři už z nich vyhodili z budky a to čtvrté vypadá taky že nedopadne dobře, tak bych potřebovala vědět zda neděláme něco špatně. Sameček totiž často leze k andulce do budky, dokonce si i zvětšili otvor (vchod do budky). Předem děkuji za odpověď. Gábina

29.10.2019 11:41
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Kulcsárová napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz. Sparili se mi andulky, měli 4 vajíčka, ale tři už z nich vyhodili z budky a to čtvrté vypadá taky že nedopadne dobře, tak bych potřebovala vědět zda neděláme něco špatně. Sameček totiž často leze k andulce do budky, dokonce si i zvětšili otvor (vchod do budky). Předem děkuji za odpověď. Gábina

Jestli toto je klec ve které žijí tak je vše špatně.
Plastová bidla, zrcátko, velikost atd. Vytvořte jim co nejpřirozenější prostředí. Větve ovocných stromů atd,

29.10.2019 12:20
lupus4

XXX.XXX.205.61

Jestli toto je klec ve které žijí tak je vše špatně.

přesně tak, jestli nemají možnost proletu, tak je docela obyčejně týráte

29.10.2019 14:12
pterodactyll

XXX.XXX.92.7

Kulcsárová napsal(a):

Zkuste vyměnit bidla za větve,budku instalovat z venku . A jestliže chcete do budoucna odchovávat shánějte větší klec. Tahle je z bídou na jednu, když ji budete denně pouštět na prolet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík