Andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky, různé barvy, vhodné do...
Dobrý večer, prosím urgentně o pomoc a rady. Dnes sem si kupoval mládě andulky 5 až 6 týdnový od nezkušený chovatelky, jde o to, že není v klidu večer, nemohu spát, piska a není v klidu a na jednom místě nevydrží, moje starší andulky jí nepřijmuly, nedá jim pokoj ani večer, a na mně začala andulka agresivně utočit a štípat mě bolestivě. Prosím vás jak bych ji měl změnit? Nechce se mi jí dávat zpátky chovatelce, je to krásnej kus Fialovej a takovou sem si vždycky přal. Zkoušel sem jí dávat do samotné klece a ani tám nechce být. Nechce bejt sama, jen s andulkami. A bojím se, že jak mě štípe dost, že ta agresivita sní půjde až do staří :( předem děkuji za rady. Údajně by mělo jít prý o samici. Začíná létat už
Je dokrmována ručně nebo pod rodiči? To štípání se odnaucuje, někdy to i trvá. Podle mě jen prostě ještě žadoni o nakrmení. Co jí dát jen s jedním klidným samečkem zvlášť do klece? Samečci občas dokrmují i cizí mláďata, pokud je ručně dokrmována, tak budete muset asi ještě příkrmit vy. Hladové mládě bývá nespokojené 😉
Ginnny
XXX.XXX.61.91
Ahooojky všichni ,
Obnovuji diskuzi .
Chci se zeptat za týden mám narozky bude mi 12 a chci andulku .
Budu jí o mých narozkach kupovat v pet shop k chovateli nemohu je to příliš daleko vybírat chci aby byla 5-4 týdny stará a aby byla samice a zdravá jak tohle všechno poznat prosím odpovězte na všechny otázky
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ginnny
napsal(a):
Ahooojky všichni ,
Obnovuji diskuzi .
Budu jí o mých narozkach kupovat v pet shop k chovateli nemohu je to příliš daleko vybírat chci aby byla 5-4 týdny stará a aby byla samice a zdravá jak tohle všechno poznat prosím odpovězte na všechny otázky
ve zverimexu si vybírat nemůžete.
Ginnny
napsal(a):
Ahooojky všichni ,
Obnovuji diskuzi .
Hele, je mi jasné, že se těšíš, ale už ses jednou ptala, máš tam dost odpovědí a pokud máš další dotazy, můžeš se ptát již v započaté diskuzi. Lidi, co ti odpověděli, jsou chovatelé a jistě rádi další dotazy zodpoví. Stejným dotazem jinde se nic nového nedovíš.