Andulka 5-týdenní, pomoc prosím, nutně

Andulka vlnkovaná
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2019 00:31
Pepca1

XXX.XXX.155.130

Dobrý večer, prosím urgentně o pomoc a rady. Dnes sem si kupoval mládě andulky 5 až 6 týdnový od nezkušený chovatelky, jde o to, že není v klidu večer, nemohu spát, piska a není v klidu a na jednom místě nevydrží, moje starší andulky jí nepřijmuly, nedá jim pokoj ani večer, a na mně začala andulka agresivně utočit a štípat mě bolestivě. Prosím vás jak bych ji měl změnit? Nechce se mi jí dávat zpátky chovatelce, je to krásnej kus Fialovej a takovou sem si vždycky přal. Zkoušel sem jí dávat do samotné klece a ani tám nechce být. Nechce bejt sama, jen s andulkami. A bojím se, že jak mě štípe dost, že ta agresivita sní půjde až do staří :( předem děkuji za rady. Údajně by mělo jít prý o samici. Začíná létat už

5.11.2019 06:32
misimisi

XXX.XXX.243.14

Je dokrmována ručně nebo pod rodiči? To štípání se odnaucuje, někdy to i trvá. Podle mě jen prostě ještě žadoni o nakrmení. Co jí dát jen s jedním klidným samečkem zvlášť do klece? Samečci občas dokrmují i cizí mláďata, pokud je ručně dokrmována, tak budete muset asi ještě příkrmit vy. Hladové mládě bývá nespokojené 😉

5.11.2019 08:24
Pepca1

XXX.XXX.155.130

Děkuji za radu, nene není ručně dokrmena právě

5.11.2019 08:25
Pepca1

XXX.XXX.155.130

Mně řikala ta chovatelka že už žere sama zrní že všechno , ale je mi divný že se chová agresivně ke mě a v noci nechce spat

5.11.2019 17:54
misimisi

XXX.XXX.243.14

No 5.-6. týden jsou menší papoušci v odstavu, proto ještě žadonit může, každé mládě je jiné, může mu to trvat déle. Rodiče ještě přikrmují mláďata, která již sama berou zrní, pak to utnou. Když k tomu přidáme stres ze změny prostředí 😉

Ginnny

1.4.2022 19:28
Ginnny

XXX.XXX.61.91

Ahooojky všichni ,
Obnovuji diskuzi .
Chci se zeptat za týden mám narozky bude mi 12 a chci andulku .
Budu jí o mých narozkach kupovat v pet shop k chovateli nemohu je to příliš daleko vybírat chci aby byla 5-4 týdny stará a aby byla samice a zdravá jak tohle všechno poznat prosím odpovězte na všechny otázky

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2022 19:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ginnny napsal(a):
Ahooojky všichni ,
Obnovuji diskuzi .
Budu jí o mých narozkach kupovat v pet shop k chovateli nemohu je to příliš daleko vybírat chci aby byla 5-4 týdny stará a aby byla samice a zdravá jak tohle všechno poznat prosím odpovězte na všechny otázky

ve zverimexu si vybírat nemůžete.

1.4.2022 19:50
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ve zverimexu si vybírat nemůžete.

Tak děvče, nekupuj samici. Kup samce.
Nech si poradit zkušeným známým a bude to v pohodě. Andulek na prodej je mraky, zvášť pro nezkušené kupce.V obchodě nekupuj.

3.4.2022 14:08
kičněp

XXX.XXX.245.255

pepco podle me to je samec bude to chtit dokrmit a davat jeste michanici.

3.4.2022 14:31
jarat

XXX.XXX.205.181

kičněp napsal(a):
pepco podle me to je samec bude to chtit dokrmit a davat jeste michanici.

Reagujete na diskusi z roku 2019

3.4.2022 15:09
juhaj

XXX.XXX.164.121

Ginnny napsal(a):
Ahooojky všichni ,
Obnovuji diskuzi .

Hele, je mi jasné, že se těšíš, ale už ses jednou ptala, máš tam dost odpovědí a pokud máš další dotazy, můžeš se ptát již v započaté diskuzi. Lidi, co ti odpověděli, jsou chovatelé a jistě rádi další dotazy zodpoví. Stejným dotazem jinde se nic nového nedovíš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík