Odstoupení od smlouvy ze strany prodávajícího

Žako velký
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.11.2019 22:37
Bambule1

XXX.XXX.106.235

Zdravím
Potřebuji poradit. Dostala jsem se do zvláštní situace. Měla jsem dvě samice žaka jako mazlíky, ale začala se mi velmi zhoršovat alergie na jejích pudr a rozhodla jsem se jim najít druhý domov. Pro svoji od mala vypiplanou samici jsem našla manželé co mají doma stejně starého samce jako mazlika. Moji samici si v sobotu odvezli. Vše bylo ok. Ovšem včera mi začala paní psát dost nevybíravé zprávy. Že byla se samicí u nějakého veterináře a ten jí řekl že je to zubožený pták. Přitom samice měla ok peří, mluví, hraje si, veselý papoušek. Začala mě urážet, že jsem tyran a papoušek u mě žil v nevhodných podmínkách a v binci, že je podvyživená Atd... Jen jsem kulila oči a řekla že si okamžitě samici odkupuji zpět. Prodala jsem ji za symbolických 5000 Kč. Šlo mi o to aby se měl fajn. Samozřejmě paní mi řekla že mi ji za žádnou cenu zpět nedá ať na to zapomenu. Ovšem v tu sobotu u nás zapomněla kupní smlouvu a všechno a papoušek je na ŽP stále jako můj. Odmítám se smířit s tím že o ní už nejspíš neuslyším a nebudu vědět jak se má. Samozřejmě ženská semnou přestala komunikovat a že jí mám okamžitě odeslat veškeré dokumenty kvůli přihlášení papouška. Jsem v koncích. Za prvé mám strach že je to nakonec nějaká potvora co ji po přepisu prodá za jednou tolik a celkově mám z toho hrozný pocit. Jak mám dostat papouška zpět? Těch 5000 jí samozřejmě vrátím. Poraďte mi prosím.

20.11.2019 07:17
Kokr

XXX.XXX.85.112

To chce právní radu! Zkuste se zeptat na právníka, který se specializuje na obchodní právo!

21.11.2019 17:58
Froli-1

XXX.XXX.73.51

Tak žako Julinka už je zpět u svých původních majitelů..👍

21.11.2019 19:46
Bambule1

XXX.XXX.106.235

Ano. Potvrzuji. Julinka je doma ale musím říct že stres to byl šílený. chybí jí na bříšku pár peříček ale bude dobrá. Obrovské díky ovšem patří podpoře na ŽP a také Froli

22.11.2019 18:13
Sis

XXX.XXX.42.139

Bambule1 napsal(a):
Ano. Potvrzuji. Julinka je doma ale musím říct že stres to byl šílený. chybí jí na bříšku pár peříček ale bude dobrá. Obrovské díky ovšem patří podpoře na ŽP a také Froli

Lidi jsou šílení, alespoň že se Vám povedlo ji dostat zpět, člověk nikdy neví na koho narazí...

23.11.2019 15:51
Bambule1

XXX.XXX.106.235

Sis napsal(a):
Lidi jsou šílení, alespoň že se Vám povedlo ji dostat zpět, člověk nikdy neví na koho narazí...

Přesně tak, člověk nikdy neví na koho narazí a hlavně to není u konce... Kupce hledám dál, ale říkám, ony jsou tak náročné na požadavky že je těžké sehnat někoho normálního co jim dal to co potřebuji.

23.11.2019 17:11
alexik46

XXX.XXX.172.154

Dobrý večer napsal jsem vám zprávu.

23.11.2019 19:01
eli22

XXX.XXX.58.41

Bambule1 napsal(a):
Přesně tak, člověk nikdy neví na koho narazí a hlavně to není u konce... Kupce hledám dál, ale říkám, ony jsou tak náročné na požadavky že je těžké sehnat někoho normálního co jim dal to co potřebuji.

Je to tak, hlavně vyberte dobře.

23.11.2019 20:41
zosrnia

XXX.XXX.191.52

Bambule1 napsal(a):

Môžem len pogratulovať že sa Vám ju podarilo získať od arogantných kupujúcich nazad domov.

24.11.2019 05:28
kubanec

XXX.XXX.103.251

Zdravím je samička jeste volná měl bych zájem

26.11.2019 07:24
park

XXX.XXX.222.82

Bambule1 napsal(a):

jestli ještě hledáte zájemce, tak možná tady, viz inzerát

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3537000/samicka-zaka/

Přidejte reakci

Přidat smajlík