Ručně dokrmená mláďata Žako Kongo

Prodám Žaka velkého - Prodám ručně dokrmená mláďata Žako Kongo, samci i sam...
15000 Kč
Zdravím
Potřebuji poradit. Dostala jsem se do zvláštní situace. Měla jsem dvě samice žaka jako mazlíky, ale začala se mi velmi zhoršovat alergie na jejích pudr a rozhodla jsem se jim najít druhý domov. Pro svoji od mala vypiplanou samici jsem našla manželé co mají doma stejně starého samce jako mazlika. Moji samici si v sobotu odvezli. Vše bylo ok. Ovšem včera mi začala paní psát dost nevybíravé zprávy. Že byla se samicí u nějakého veterináře a ten jí řekl že je to zubožený pták. Přitom samice měla ok peří, mluví, hraje si, veselý papoušek. Začala mě urážet, že jsem tyran a papoušek u mě žil v nevhodných podmínkách a v binci, že je podvyživená Atd... Jen jsem kulila oči a řekla že si okamžitě samici odkupuji zpět. Prodala jsem ji za symbolických 5000 Kč. Šlo mi o to aby se měl fajn. Samozřejmě paní mi řekla že mi ji za žádnou cenu zpět nedá ať na to zapomenu. Ovšem v tu sobotu u nás zapomněla kupní smlouvu a všechno a papoušek je na ŽP stále jako můj. Odmítám se smířit s tím že o ní už nejspíš neuslyším a nebudu vědět jak se má. Samozřejmě ženská semnou přestala komunikovat a že jí mám okamžitě odeslat veškeré dokumenty kvůli přihlášení papouška. Jsem v koncích. Za prvé mám strach že je to nakonec nějaká potvora co ji po přepisu prodá za jednou tolik a celkově mám z toho hrozný pocit. Jak mám dostat papouška zpět? Těch 5000 jí samozřejmě vrátím. Poraďte mi prosím.
Bambule1
napsal(a):
Ano. Potvrzuji. Julinka je doma ale musím říct že stres to byl šílený. chybí jí na bříšku pár peříček ale bude dobrá. Obrovské díky ovšem patří podpoře na ŽP a také Froli
Lidi jsou šílení, alespoň že se Vám povedlo ji dostat zpět, člověk nikdy neví na koho narazí...
Sis
napsal(a):
Lidi jsou šílení, alespoň že se Vám povedlo ji dostat zpět, člověk nikdy neví na koho narazí...
Přesně tak, člověk nikdy neví na koho narazí a hlavně to není u konce... Kupce hledám dál, ale říkám, ony jsou tak náročné na požadavky že je těžké sehnat někoho normálního co jim dal to co potřebuji.
Bambule1
napsal(a):
Přesně tak, člověk nikdy neví na koho narazí a hlavně to není u konce... Kupce hledám dál, ale říkám, ony jsou tak náročné na požadavky že je těžké sehnat někoho normálního co jim dal to co potřebuji.
jestli ještě hledáte zájemce, tak možná tady, viz inzerát
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3537000/samicka-zaka/