Andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky, různé barvy, vhodné do...
Dobrý den,chtěl sem se zeptát, mám doma dvě andulky ochočené samičku a samce oba tyrkysový, a uvažují o třetí andulce, bylo by to správně nebo ne? Kvůli hlučnosti tedy se ptám. Vždycky sem toužil mít andulku mluvící ale nedaří se mi to. Předem,děkuji za rady.
Pepca1
napsal(a):
Dobrý den,chtěl sem se zeptát, mám doma dvě andulky ochočené samičku a samce oba tyrkysový, a uvažují o třetí andulce, bylo by to správně nebo ne? Kvůli hlučnosti tedy se ptám. Vždycky sem toužil mít andulku mluvící ale nedaří se mi to. Předem,děkuji za rady.
Určitě ne! Hlavně ne do té strašné klece, co v ní máte tyhle dvě. Ta kulatá klec je naprosto nevhodná, ale naprosto.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Čím více andulek budete mít pohromadě tím menší naděje na mluvící.Doporučuji jednu a co nejvíce se jí věnovat a ono se nakonec zadaří.
hokrví
napsal(a):
Jednu andulku - raději samečka, těsně před výletem z budky a ještě ho ručně dokrmovat, pokud možno sám, aby jste byli spolu sami, bez dalších ruchů a to několik dnů - aspoň týden.
Ježiš to je zase nesmysl! Jděte už s tím dokrmováním někam... Kdybyste raději poradili vhodnější a dobře zařízenou klec.
hokrví
napsal(a):
Klec jste mu domluvil už vi, osobní kontakt je podle mého důležitý, když ho chcete učit mluvit.
Měla jsem namysli doporučení dokrmování, to je nesmysl. A učit mluvit, co to je? Mně mluví všichni papoušci a nikdy jsem je nic neučila, ani o to nestála. A to je právě super, když mluví podle situace doma a ne u nich sedět a "učit" je pořád dokola jedno slovo jako blbečky. Ale v pohodě!