Zdravím, předem se omlouvám, ale chovatelství je chovatelství i když v tomto případě se jedná o holuby! A proč mě to zaujalo, choval jsem různé druhy od obyčejných až po okrasné, ale nikdy jsem neviděl ani neslyšel něco podobného, Zappe
https://youtu.be/M01fir4CTvY
Taky poštolky obecné pravidelně hnízdí v květináči na balkoně v 9 patře paneláku
Uživatel s deaktivovaným účtem

jana1150
napsal(a):
Také mě to překvapilo, ale aby se člověk bál něco napsat, aby ho neukamenovali.
Sak to tu sa clovek opyta a niektore tie odpovede no katastrofa:DDDD By cloveka zavreli, ukamenovali, zniesli zo sveta atd:)
Zdravím, to že hnízdí v květináči mě nepřekvapilo spíš ty 3 vajíčka. Mám 6 párů diamanťáků a zatím se mi tato anomálie nestala, ale neříkám že ne, dvou žloutková vajíčka také existují.
Tím ukamenováním myslím, že jakýkoli překlep ,omyl začátečníka nebo odlišný názor na chov se na
ifauně jinými kolegy naprosto odsoudí. 7 z 10 příspěvků obsahuje hádky nebo urážky a naprosto se odbočí od tématu. Ale to je specialita několika pisatelů. No a teď mám asi dvacet černých puntíků . Jana

jana1150
napsal(a):
Zdravím, to že hnízdí v květináči mě nepřekvapilo spíš ty 3 vajíčka. Mám 6 párů diamanťáků a zatím se mi tato anomálie nestala, ale neříkám že ne, dvou žloutková vajíčka také existují.
Tím ukamenováním myslím, že jakýkoli překlep ,omyl začátečníka nebo odlišný názor na chov se na
ifauně jinými kolegy naprosto odsoudí. 7 z 10 příspěvků obsahuje hádky nebo urážky a naprosto se odbočí od tématu. Ale to je specialita několika pisatelů. No a teď mám asi dvacet černých puntíků . Jana
Presne toto som myslel aj ja, urazky, hadky a otrasne odpovede, ktore nikomu nepomozu:)
Zdravím, nevím jestli je to třetí podložené nebo ne... může to být... a že různý ptáci hnízdí na balkónech nebo prostě v lidských obydlích je obecně známo, ale já se pozastavil nad snůškou 3 vajec a 3 mláďat! Nebo už jako kluk jsem choval různé druhy holubů,hrdliček i dravců a pak papoušků a nikdy jsem nic podobného neviděl a ani neslyšel, tak jen tolik, Zappe
PS: A v úvodu je napsáno dost + video! Tady to asi vážně nemá smysl!
jana1150
napsal(a):
Presne ako píšete urážky,hádky,ponižovanie,zosmiešňovanie, jeden diskutujúci druhého a to len preto že niekto má iný názor ako ten druhý, a to ešte niektorý diskutujúci majú vo svojom profile že nevyhľadávajú konflikty a hádky,tak ruku na srdce,každý začnime u seba a nereagujme arogantnými príspevkami ktoré sa nám nepáčia a nesúhlasíme s nimi a hneď bude život krajší,lebo sto ľudí sto názorov.
https://youtu.be/aSvn9Cuj-hQ
------------------------------------------
Zdravím, tak mi to zase nedá a teda další polínko do ohně
Opravdu nevím jestli je to zkutečnost nebo fixe?!
Ale jinak mě osobně se moc moc líbí... Zappe
PS: Pro každého něco, ale tady ty PÁVICI...

z jarda
napsal(a):
https://youtu.be/aSvn9Cuj-hQ
------------------------------------------
Zdravím, tak mi to zase nedá a teda další polínko do ohně
Opravdu nevím jestli je to zkutečnost nebo fixe?!
Ale jinak mě osobně se moc moc líbí... Zappe
PS: Pro každého něco, ale tady ty PÁVICI...
Pávici jsou nabarvení potravinářským barvivem aby byli pro návštěvníky přitažlivější nic víc nic míň PS: po prepereni budou opět čisté bílí
lupus4
napsal(a):
Pávíci obarvení potravinářskou barvou, někteří budou mít v sobě i postavové "rejdiče"
Jinak ptáci uvázaní za nohu se vám líbí ? Mě ne.
No jinak...p..lupus4 - nikde a nikdy jsem já nepsal, že se mi líbí papoušci uvázaní za nohu...já jsem i proti kšírům, už teda když jsme u toho!
V tomto příspěvku jsem napsal, že se mi líbí ti PÁVICI... Zappe
Tak na namatlání barvy na holuby v rámci komerčního využití nevidím nic "úžasného"...
Jó, kdyby tam byli pěkní např. černí běloocasí, bílí černoocasí, nebo štítníci - tak to pak klidně budu vzdychat
fota ze článku A.Veselého
https://www.ifauna.cz/holubi/clanky/r/detail/7565/nejznamejsi-holubi-22-pavik/
Ale proti gustu ....každému se halt líbí něco jiného ...
nic ve zlém
No asi jsem "stará škola" nebo já nic podobného nikdy nedělal, žádné barvení nebo přibarvování a ani mě to nenapadlo! Vím jen o přidávání červeného barviva u kanárů a ještě prý se přibarvovali i terčovci (discus), ale postup co jsem slyšel si neumím a ani nechci představit! Preferuji dodržování čisté linie a čestné jednání, Zappe