Je to možné, nechápu - tři vejce!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2020 20:30
z jarda

XXX.XXX.139.214

Zdravím, předem se omlouvám, ale chovatelství je chovatelství i když v tomto případě se jedná o holuby! A proč mě to zaujalo, choval jsem různé druhy od obyčejných až po okrasné, ale nikdy jsem neviděl ani neslyšel něco podobného, Zappe

https://youtu.be/M01fir4CTvY

9.1.2020 20:56
JoPe

XXX.XXX.82.6

U nás hnízdi Konipas bílý pravidelně na okně domu 1m nad zemí v truhlíku s jahodama ve vzdálenost 4m od bazénu a Rehek domácí nad kotci se psy, takže nic neobvyklého.

9.1.2020 21:05
luscinia

XXX.XXX.255.193

Taky poštolky obecné pravidelně hnízdí v květináči na balkoně v 9 patře paneláku

9.1.2020 21:27
django

XXX.XXX.172.4

To nevídané jsou ty tři vajíčka. Možná jedno podsadil možný je ale všechno.

9.1.2020 21:31
jana1150

XXX.XXX.122.2

Také mě to překvapilo, ale aby se člověk bál něco napsat, aby ho neukamenovali.

10.1.2020 05:40
hopi

XXX.XXX.208.90

Stalo se mi to dvakrát u hrdliček cejlonských (východních) myslím ty 3 vajíčka v jednom hnízdění,nemohlo dojít k přinesení od jiného páru,protože byly ve voliérce samotné!!! Když jsem o tom mluvil s kamarády,mysleli,že si dělám srandu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.1.2020 07:55

jana1150 napsal(a):
Také mě to překvapilo, ale aby se člověk bál něco napsat, aby ho neukamenovali.

Sak to tu sa clovek opyta a niektore tie odpovede no katastrofa:DDDD By cloveka zavreli, ukamenovali, zniesli zo sveta atd:)

10.1.2020 08:02
luscinia

XXX.XXX.255.193

Dobrý den ,záleží co berete jako ukamenování ....bylo to jen jinak pochopeno ,samozřejmě 3 vajíčka a i vyvedení je zajímavé ale to měl zadavetel připsat s úvodu , bylo to bráno jako hnízdění ptáků v květináči , balkoně

10.1.2020 09:59
jana1150

XXX.XXX.30.99

Zdravím, to že hnízdí v květináči mě nepřekvapilo spíš ty 3 vajíčka. Mám 6 párů diamanťáků a zatím se mi tato anomálie nestala, ale neříkám že ne, dvou žloutková vajíčka také existují.
Tím ukamenováním myslím, že jakýkoli překlep ,omyl začátečníka nebo odlišný názor na chov se na
ifauně jinými kolegy naprosto odsoudí. 7 z 10 příspěvků obsahuje hádky nebo urážky a naprosto se odbočí od tématu. Ale to je specialita několika pisatelů. No a teď mám asi dvacet černých puntíků . Jana

10.1.2020 10:00

jana1150 napsal(a):
Zdravím, to že hnízdí v květináči mě nepřekvapilo spíš ty 3 vajíčka. Mám 6 párů diamanťáků a zatím se mi tato anomálie nestala, ale neříkám že ne, dvou žloutková vajíčka také existují.
Tím ukamenováním myslím, že jakýkoli překlep ,omyl začátečníka nebo odlišný názor na chov se na
ifauně jinými kolegy naprosto odsoudí. 7 z 10 příspěvků obsahuje hádky nebo urážky a naprosto se odbočí od tématu. Ale to je specialita několika pisatelů. No a teď mám asi dvacet černých puntíků . Jana

Presne toto som myslel aj ja, urazky, hadky a otrasne odpovede, ktore nikomu nepomozu:)

10.1.2020 10:32
JoPe

XXX.XXX.82.6

Ty 3 vejce mě nepřekvapily, protože v minulosti se mi několikrát stalo u hrdliček i holubů, že byly v hnízdě 3- 4 vejce. Snášely do jednoho hnízda totiž 2 samice.

10.1.2020 11:20
z jarda

XXX.XXX.139.214

Zdravím, nevím jestli je to třetí podložené nebo ne... může to být... a že různý ptáci hnízdí na balkónech nebo prostě v lidských obydlích je obecně známo, ale já se pozastavil nad snůškou 3 vajec a 3 mláďat! Nebo už jako kluk jsem choval různé druhy holubů,hrdliček i dravců a pak papoušků a nikdy jsem nic podobného neviděl a ani neslyšel, tak jen tolik, Zappe
PS: A v úvodu je napsáno dost + video! Tady to asi vážně nemá smysl!

10.1.2020 12:26
jana1150

XXX.XXX.30.106

No omrkla jsem to a těch různobarevných rodičů je tam více, takže souhlasím s dvěma holubicemi.

10.1.2020 12:46
molousek

XXX.XXX.103.252

jana1150 napsal(a):
No omrkla jsem to a těch různobarevných rodičů je tam více, takže souhlasím s dvěma holubicemi.

jana 1155 má pravdu.

11.1.2020 17:51
zbosace

XXX.XXX.7.179

Po zneseni prvého vajca mohla druhá samica podniest. Po znáške druhého už domáci pár asi nedovolil a pevne zasadol.

13.1.2020 10:18
zosrnia

XXX.XXX.180.86

jana1150 napsal(a):

Presne ako píšete urážky,hádky,ponižovanie,zosmiešňovanie, jeden diskutujúci druhého a to len preto že niekto má iný názor ako ten druhý, a to ešte niektorý diskutujúci majú vo svojom profile že nevyhľadávajú konflikty a hádky,tak ruku na srdce,každý začnime u seba a nereagujme arogantnými príspevkami ktoré sa nám nepáčia a nesúhlasíme s nimi a hneď bude život krajší,lebo sto ľudí sto názorov.

10.4.2020 18:36
z jarda

XXX.XXX.139.214

https://youtu.be/aSvn9Cuj-hQ
------------------------------------------

Zdravím, tak mi to zase nedá a teda další polínko do ohně
Opravdu nevím jestli je to zkutečnost nebo fixe?!
Ale jinak mě osobně se moc moc líbí... Zappe
PS: Pro každého něco, ale tady ty PÁVICI...

10.4.2020 18:59
lupus4

XXX.XXX.205.61

Pávíci obarvení potravinářskou barvou, někteří budou mít v sobě i postavové "rejdiče"

Jinak ptáci uvázaní za nohu se vám líbí ? Mě ne.

10.4.2020 19:01

z jarda napsal(a):
https://youtu.be/aSvn9Cuj-hQ
------------------------------------------

Zdravím, tak mi to zase nedá a teda další polínko do ohně
Opravdu nevím jestli je to zkutečnost nebo fixe?!
Ale jinak mě osobně se moc moc líbí... Zappe
PS: Pro každého něco, ale tady ty PÁVICI...

Pávici jsou nabarvení potravinářským barvivem aby byli pro návštěvníky přitažlivější nic víc nic míň PS: po prepereni budou opět čisté bílí

10.4.2020 19:47
z jarda

XXX.XXX.139.214

lupus4 napsal(a):
Pávíci obarvení potravinářskou barvou, někteří budou mít v sobě i postavové "rejdiče"

Jinak ptáci uvázaní za nohu se vám líbí ? Mě ne.

No jinak...p..lupus4 - nikde a nikdy jsem já nepsal, že se mi líbí papoušci uvázaní za nohu...já jsem i proti kšírům, už teda když jsme u toho!
V tomto příspěvku jsem napsal, že se mi líbí ti PÁVICI... Zappe

10.4.2020 20:18
lupus4

XXX.XXX.205.61

Tak na namatlání barvy na holuby v rámci komerčního využití nevidím nic "úžasného"...

Jó, kdyby tam byli pěkní např. černí běloocasí, bílí černoocasí, nebo štítníci - tak to pak klidně budu vzdychat

fota ze článku A.Veselého
https://www.ifauna.cz/holubi/clanky/r/detail/7565/nejznamejsi-holubi-22-pavik/

Ale proti gustu ....každému se halt líbí něco jiného ...
nic ve zlém

11.4.2020 08:32
z jarda

XXX.XXX.139.249

No asi jsem "stará škola" nebo já nic podobného nikdy nedělal, žádné barvení nebo přibarvování a ani mě to nenapadlo! Vím jen o přidávání červeného barviva u kanárů a ještě prý se přibarvovali i terčovci (discus), ale postup co jsem slyšel si neumím a ani nechci představit! Preferuji dodržování čisté linie a čestné jednání, Zappe

Přidejte reakci

Přidat smajlík