Cydectin+can-tax 20g

Prodám Kanára - Mám pár ampulí navíc. Na plicni roztoče u kanaru a amadiny...
Zdravím
Říkalo se lichý rok levá a sudý pravá.
Určitě to ale nikdo nekontroluje a vliv to rovněž na nic mít nebude.
2020 má být barva zelená, ale kdo rozlišuje barvami mladé z různých hnízd, musel by mít jiné rozlišení.
Za mě záleží pouze na chovateli.
Některé kluby chovatelů mají pro kroužkování svoje pravidla.
Ať se daří.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Není to nařízeno..
Někde jsem četl, že komunisti kroužkují na levou a ti pro ODS na pravou.
Stejně tak někdy praváci dávají na pravou a leváci na levou.
Nebo jak psal pterodactyll-podle lichého a sudého roku.
Nebo podle rodičů mladých-odlišení na první pohled.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Důležité je hlavně nakroužkovat-barva, levá či pravá noha je jen zástupný problém,protože nenakroužkovaný pták je neprodejný.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
corvuscorax
napsal(a):
mohl bych se zeptat proč by měl být nekroužkovaný pták neprodejný? mám např samce královského bez kroužku a vůbec mu to nepřekáží v tom, aby se vzorně staral o mladé a o samici. Např zebry nekroužkuji, protože si staví svá hnízda samy a musel bych je zničit, abych se dostal mladým.
Je to myšleno úplně jinak-prodej odchovů,při nabídce je první dotaz na to jestli jsou ptáci kroužkovaní a jestli ne tak nezájem, také u vybarvených víte na 100% jak jsou staří!Velice jste mne pobavil vaším královákem je to borec,že mu nevadí že nemá kroužek a zebrami-mě by něco takového nenapadlo
Já tedy prodám nekroužkované stejně tak jako kroužkované, ale když to jde, tak raději kroužkuji. Takže nekroužkovaný pták prodejný je. Spíš jde o to, jak na kupce působí chovatel a vše kolem, takže když chovatel prodává na burze ptáky namačkané v jedné přenosce a ještě nekroužkované, tak pak ano, ty bych nekoupila (já teda ani kroužkované na burze), ale jinak při osobním odběru u solidního chovatele, proč ne.
vincent_vega
napsal(a):
Dobre tak to upresním. Na ktorú nohu kružkovať ak chcem vystavovať. Nejde mi o farbu tú mám správnu ani o predaj. Existuje nariadenie COM?
A zajímá vůbec pořadatele výstav, jestli má papoušek kroužek, kromě teda Cities? Spíš je zajímá asi zaplacený poplatek, ne?