Prodej

Prodám Alexandra malého - Loňské kusy z venkovní celoroční voliéry...........
1000 Kč
kubanec
napsal(a):
Tak jsem si myslel že se tu rozběhne zajímavá diskuze o mutacich a genetice ale. vlakno o tom na jakou nohu okroužkovat papoucha sklidilo větší pozornost no co se dá dělat
A co chcete k tomu psát? Dotaz zněl zda existuje nebo ne a bylo odpovězeno, že ano. Violeta je "nesprávný" název pro ptáka s fialovým faktorem a ten může mít jak pták v modré řadě tak i v zelené řadě.
Tak jsem čekal že se třeba ozvou ti co tvrdili že zelená violeta neexistuje a bude tu zajímavá diskuze a ne ozobi andulky a podobně ale i tak děkuji za objasnění pojmu zelena violeta , a s čím je neljlepší takoveho ptáka sparovat ? Je jasný že když je v modrý řadě tak s něčím modrým ale jestly s violetou kobaltem atd. Jen pro zajimavost
kubanec
napsal(a):
Tak jsem čekal že se třeba ozvou ti co tvrdili že zelená violeta neexistuje a bude tu zajímavá diskuze a ne ozobi andulky a podobně ale i tak děkuji za objasnění pojmu zelena violeta , a s čím je neljlepší takoveho ptáka sparovat ? Je jasný že když je v modrý řadě tak s něčím modrým ale jestly s violetou kobaltem atd. Jen pro zajimavost
S čím ptaka sparovat záleží na tom co chcete odchovat? Krásne jsou třeba zelené violety Straky. Jinak mě osobně se líbí i 2F zelená violeta kde je tmaveji zelený pták s fialovým ocasem.
Dobrý den, jen dotaz zda jsem pochopil gen.kalkulačku dobře co bude z páru 1,0 modrej HO a 0,1 zelená štěpitelna na HO .
Rád bych se zeptal na doporučení co dát na 1,0 když mám žluto zeleného leswing a rodiče jsou modrej a bíla.......jen doporučení chtěl jsem z toho dostal žluté leswing.
děkuji za názor a radu
1.0 modry hlava ocas x 0.1 zelena /hlava ocas
Pokud by štepila na modré objeví se i modre
Také jsem se ptal jaký bude můj odchov když samec je zelený buttercup a samička viotet štěp na buttercup : odchov může být-zelený/modrou buttercup, zelený violet/modrou buttercup, zelený buttercup/ modrou nebo zelený violet buttercup/ modrou. Fotka mého páru.
Kopy
napsal(a):
Dobry den, chi se zeptat zda jsem to pochopil dobre alexandr maly violeta je modry pták s fialovým faktorem (tmavý faktor)? Byla by dobra kombinace violeta a tyrkysová? Nebo jaka by byla dobra kombinace ale aby to nestalo velke peníze. Děkuji
violeta je modry pták s fialovým faktorem (tmavý faktor)?
nezaměňujte faktory V (violet- fialový) a D (dark . tmavý)
violeta je kombinace modré a 2V faktoru
violet blue je kombinace modré a 1V
s D by bylo (v "modré" řadě)
cobalt (modrá + 1D)
mauve (modrá + 2D)