Pap.horský modrý

Prodám Papouška horského - Prodám pap.horské 1,0 štěpí do modré r.2016 chov...
dragunov
XXX.XXX.243.46
obracím se sem s prosbou,takřka na všechny ,je zbytečné sem psát jako že jsem nýmand a trouba a podobně i stím sem se už setkal,takže mě to neurazí,,,rozšiřuji svůj chov o papoušky kteří už jsou tkzv jiná liga a mám za to že když to dělat tak pořádně ,a nyní k problému aby to bylo pořádně tak budu muset ptactvo kroužkovat ,nikdy jsem to nedělal -nikde jsem nenašel na PC žádný návod žádný postup jak to správně dělat ,kdy to dělat a v mém okolí neznám ani chovatele od kterého bych se učil tak tady prosím a to kohokoli pokud někde je video postupu kroužkování nebo odkaz nebo jste sami něco natočili ,prosím vás o odkaz na toto video ,kde si objednat kroužky a td ,prostě celý postup ,,děkuju všem kteří se podělí o své zkušenosti
robnem
napsal(a):
https://www.petparadise.sk/rubriky/chovatelske-informacie/kruzkovanie-exotickeho-vtactva/
Pane, tak jsem se podíval, co jste tazateli poslal i na toho senegalce, doufám, že vašeho a věřím, že Vám tazatel poděkuje.
Jistě si mohl podobných informací najít desítky nebo si v knihovně půjčit knížku.
Není mnoho chovatelů, kteří by nezištně a rychle dali radu na začátečnickou otázku.
Co tazatel myslí tzv. jinou ligou, kterou začíná chovat, je též úsměvná informace. Měl napsat druhy a odpověď by byla výstižnější.
Dnes na každé burze jsou prodejci kroužků, a na ptáky CITES I mají licenci Straka a Šesták.
Z dotazu tazatele není patrný jeho věk. Může to být mladý chlapec a tam bych radami nešetřil.
A může to být i někdo jiný. V tom je ta dnešní anonymní komunikace zrádná. A mně to vadí.
Ať se Vám chov daří. A zapojte se do diskuze více.
dragunov
XXX.XXX.243.46
máte pravdu ,opomněl jsem pánovi pod přezdívkou robnem poděkovat ,vážím si každé rady a jeho rada mě bohatě stačila ,ti z vás co mají zkušenosti a vědí kde hledat ,tak pro ty je to banalita ,,asi jsem měl uvést svůj věk to je pravda nenapadlo mě to a jiná liga pro mě znamená to že chci chovat papoušky kterých se nezbavíte tak že je dáte někde do zveráku ,,,doposud jsem choval andulky a korely ,a u těch ve zveráku na kroužek nekoukaly ,,nyní pořizuji -nějaké už mám - horské kouřové a mám zálusk na alexandry velké a hádám že tam už by to kroužkování nebylo od věci ,,,chlapy na rovinu jsem ročník 75 a sem dost nemocnej ,doktoři mě zakázaly úplně všechno ,dostal sem invalidní důchod a papoušky mám jen jako koníček a ani to se doktorům nelíbí i to má na moji nemoc vliv ale už menší než sporty co sem dělal,manželka mě musí píchat injekce do břicha a nebo kapačky když injekce nezabere ,jednoduše nějaká porucha imunity když teda má člověk napsat něco o sobě ,,,tak dokud tu sem chci mít alespoň toho koníčka dělat ho správně se vším všudy,,,,opravdu děkuju všem za rady
dragunov
napsal(a):
máte pravdu ,opomněl jsem pánovi pod přezdívkou robnem poděkovat ,vážím si každé rady a jeho rada mě bohatě stačila ,ti z vás co mají zkušenosti a vědí kde hledat ,tak pro ty je to banalita ,,asi jsem měl uvést svůj věk to je pravda nenapadlo mě to a jiná liga pro mě znamená to že chci chovat papoušky kterých se nezbavíte tak že je dáte někde do zveráku ,,,doposud jsem choval andulky a korely ,a u těch ve zveráku na kroužek nekoukaly ,,nyní pořizuji -nějaké už mám - horské kouřové a mám zálusk na alexandry velké a hádám že tam už by to kroužkování nebylo od věci ,,,chlapy na rovinu jsem ročník 75 a sem dost nemocnej ,doktoři mě zakázaly úplně všechno ,dostal sem invalidní důchod a papoušky mám jen jako koníček a ani to se doktorům nelíbí i to má na moji nemoc vliv ale už menší než sporty co sem dělal,manželka mě musí píchat injekce do břicha a nebo kapačky když injekce nezabere ,jednoduše nějaká porucha imunity když teda má člověk napsat něco o sobě ,,,tak dokud tu sem chci mít alespoň toho koníčka dělat ho správně se vším všudy,,,,opravdu děkuju všem za rady
...ako je už dane od r.2019 platí IPP-a to kazdý vtak predavaný na burze musí byť kružkovany ako vsade vo svete ,ale na SK,CZ sa to nerespektuje ,ale príde cas ,že na burzach bez kružku nepredate,treba na to zaviest kontroly a bude poriadok..