Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2020 14:28
ayman

XXX.XXX.169.106

Bohužel asi pozdě jsem dnes objevil u jedné panenky toto, nožička je zřejmě už mrtvá. Pták jinak žere a funguje normálně, akorát teda už jen n.a jedné nožičce. Napíšete mi co to je? Díky.

19.1.2020 16:03
hari2

XXX.XXX.98.247

ayman napsal(a):
Bohužel asi pozdě jsem dnes objevil u jedné panenky toto, nožička je zřejmě už mrtvá. Pták jinak žere a funguje normálně, akorát teda už jen n.a jedné nožičce. Napíšete mi co to je? Díky.

Dle mého názoru je ta noha omrzlá , netvrdím že to tak bude na stopro nevím jestli byl vystavený mrazu a noha mu omrzla ale mě se to stalo kdysi u zpěváků a samici přesně tak zčernala noha jak ji omrzla a postupně si ji okousala až ji zbyl jenom pahýlek a i přesto jěště několik let odchovávala

19.1.2020 16:09
loskutakruda

XXX.XXX.54.161

Dobrý den. Ta noha nebude omrzlá ale podle mě se dostal pod plechoví kroužek bordel, prach ,kamínek nebo písek a ta nožička odumřela protože nebila dostatečně a nebo jen částečně prokrvená a došlo to do tohoto stádia kdy již odumřela. Stalo se mi to taky jednou uplně stejný případ.

22.1.2020 22:13
ayman

XXX.XXX.169.106

Tak už to má i druhá. Zřejmě je to nakažlivé.. Vyřadil jsem je a dal do jiné klece. Ale co to je?

23.1.2020 06:53
Froli-1

XXX.XXX.74.98

Vyhledejte veterináře, ať blíže určí důvod stavu té nohy a nasadí vhodné antibiotika.Nejspíš je tam infekce, kterou mohla způsobit plíseň, bakterie?
Určitě ale nečekejte, když už to má i ta druhá.
Dejte vědět jak jste dopadl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík