Zebřička

Prodám Zebřičku pestrou - Prodám 5 samic a jednoho samce. Loňská mláďata. O...
100 Kč
Colt
napsal(a):
Dobrý den. Zde můžete nabízet, radit a odpovídat dalším chovatelům. Od papoušků po rady.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
O tom je cele toto forum. O co mate zaujem staci dat hore do vyhladavaca. V prvom rade musite vy vediet v com chcete poradit a co chcete chovat. Ked vam neporadili v linku dolu tak tu urcite tiez nie.
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/diskuse/detail/3640306/zacatecnik-zacatky-chovu
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Colt
napsal(a):
Rád bych věděl zdali se dá udělat nový pár zebřiček ze starého a jak?
Také bych rád věděl jak se dělá ze starého nové?Chtělo by to lépe stylizovat otázky-a že se jich od vás urodilo!
Colt
napsal(a):
Jinak. Při chytání jsem chytil dvě žebříčky. Samici a samce a zda se mi že se nepoparovali a jestli to můžu nějak pomoc. Můžete i vy mě pomoc ale jinak mě můžete ignorovat a nemusíte sem chodit ale zase děkuji vam budu se snažit psát líp otázky.
Na všechno najdete zde v diskuzi odpovědi,a ani nemusíte stále zakládat nová vlákna.Stačí prohlédnout starší příspěvky.K.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Colt
napsal(a):
Jinak. Při chytání jsem chytil dvě žebříčky. Samici a samce a zda se mi že se nepoparovali a jestli to můžu nějak pomoc. Můžete i vy mě pomoc ale jinak mě můžete ignorovat a nemusíte sem chodit ale zase děkuji vam budu se snažit psát líp otázky.
Zdá se že vaše dotazy nabírají vrcholu nesrozumitelnosti,tážete se na čím dále větší "ptákoviny".P:S nepíšeme žebříčka,ale ZEBŘIČKA!!
V trochu ujetých otázkách a v některé podobně reagující odezvě se jaksi vytratila odpověď na nesrozumitelnou otázku..
Takže: Chytil, píše pár zebřiček, tedy dvě odlišného pohlaví. Spáří se ?:
Nemusí mít žádnou párovačku jak holubáři, zebřičky se dají dohronady bez vnějšího zásahu, pokud je tam nebude rušit další lichý jedinec.
Doufám, že jsem to napsal srozumitelně.
Colt
napsal(a):
Děkuji pane pravopisná chyba.Chovate se jak moje učitelka na cj sorry Čj. Tam se píše zebřička néé žebříčka tam se píše tohle ne tamto bla bla bla. Koukněte se na jiné diskuse a pak mi řekněte jejich průměr známky paní účo. Čus
Rád bych i poradil, ale nějak nerozumím řeči vašeho kmene...
Heřman
napsal(a):
Dobrý den prosím jakou má mít velikost přepravka na zebřičky
přepravka