Roční ara Lóra

Prodám Aru araraunu - Zdravím, bohužel bych chtěl nabídnout.k prodeji Lóru...
29000 Kčdragunov
XXX.XXX.243.46
prosím vás chovatelé těchto papoušků ,našel jsem inzerát o prodeji těchto papoušků za až neuvěřitelnou cenu podmíněnou důvodem prodeje ,počítám s tím že se jedná o podvod ,protože jsem našel inzerát ve více inzercích a pokaždé z jiného kraje,,,,pochybuji že by majitel tak cestoval ,nemáte někdo zkušenost nebo info o prodejci vystupujícím pod názvem či jménem Larisa Nuel
Uživatel s deaktivovaným účtem
To su scam inzeraty bacha nato, take su po celom svete. Vacsinou maju zahranicne telefonne cislo, vylakaju od Vas zaplatenie zalohy, ktoru zaplatite cez paypal alebo vkladom na ich ucet. Budu Vas bombardovat na whatsappe, emaily, aby ste zaplatil .. a bla bla bla. Vyhovorky mozu byt ze potrebuju poistenie pre prepravu lietadlom, clo, .. atd. Ak zaplatite uz sa nikto neozve. Takze bacha nato, Vobec si to nevsimajte ani nereagujte. Vacsinou komunikuju po slovensky alebo česky cez google translator s otrasnou recou.
dragunov
XXX.XXX.243.46
přesně tak psal mě mistr google
To je pořád dokola....pořád to někdo zkouší a chudáci lidi co jim pošlou peníze...
https://www.ararauna.cz/2012/04/podvodne-inzeraty-na-ary-hyacintove-maji-prvni-obet-v-cesku/
A takových je tam víc, většinou jsou tam ary, ale už jsem viděla, že i žaky..
arrrra
XXX.XXX.128.130
Ano, je to podvod, i když inzerát nevypadal až tak neuvěřitelně. Odpověděli, že jsou na ukrajině a pošlou přepravní společností papouška až domu, takže chtějí číslo, jméno, adresu a následně předpokládám peníze.
Froli-1
napsal(a):
To je pořád dokola....pořád to někdo zkouší a chudáci lidi co jim pošlou peníze...
https://www.ararauna.cz/2012/04/podvodne-inzeraty-na-ary-hyacintove-maji-prvni-obet-v-cesku/
A takových je tam víc, většinou jsou tam ary, ale už jsem viděla, že i žaky..
Poopravim vás. Tí ľudia, ktorí pošlú peniaze, nie sú chudáci, ale skôr blázni...
Podvodníkov je čoraz viac a ľudia stále naletia...
Takový inzerát jsme četli s manželem už asi na podzim roku 2018. Hned se mi to zdálo divné, že jednou píše z Českých Budějovic, podruhé z Plzně a pak zase z Pardubic
a Prahy. Pod vším byl podepsán jeden člověk, teď už si nevzpomenu jakým
jménem nebo názvem byl podepsán. Lidé se vždy nechají nachytat na nízké ceny.
Nejlépe je vždy kontaktovat chovatele a domluvit si s ním schůzku a jeho papoušky vidět. Slušný chovatel nikdy nechce peníze předem, ale vždy až po té, co s vámi sepíše kupní smlouvu a papouška vám předá.
Ještě musím dodat, že neinzeroval jen prodej arů nebo žaků, ale byly to i jiné druhy
papoušků a byly to ceny tak nízké, že se mi zdálo, jako by je někomu ukradl
a následně se jich chtěl rychle zbavit a získat aspoň nějaké peníze.
DanaPok.
XXX.XXX.22.19
Je to, jak tu všichni píší, podvod. Tato žena nabízí třeba i štěňata. Napíše Vám zprávu v podobě google překladače a chce po Vás adresu s tím, že Vám psa pošle letecky z ukrajiny. Nechápu, proč má tohle někdo za potřebí
dragunov
napsal(a):
prosím vás chovatelé těchto papoušků ,našel jsem inzerát o prodeji těchto papoušků za až neuvěřitelnou cenu podmíněnou důvodem prodeje ,počítám s tím že se jedná o podvod ,protože jsem našel inzerát ve více inzercích a pokaždé z jiného kraje,,,,pochybuji že by majitel tak cestoval ,nemáte někdo zkušenost nebo info o prodejci vystupujícím pod názvem či jménem Larisa Nuel
Prodám Ara ararauna - Osvědčený chovný pár modrých a zlatých papoušků Samec 5 let žena 4 roky velmi povídavý a zvyklý na lidi. CENA 3500 Kč. To je ale zvláštní inzerát,nemyslíte? Je to pořád dokola.
Dobrý večer,
musím se přidat.. Bohužel jsem zjistila, že tento šmejd, vystupující pod jménem
Larisa Nuel, zneužívá název mé mezinárodně registrované chov. st. Siwash Legend a kopíruje některé texty mých originál inzerátu. Opakovaně na tyto podvodníky upozorňuji i na svém webu a vždy stále dokola prosím webmastery nejrůznějších inzertnich portálu, aby si ověřovali informace a mazali tyto podvodné inzerce. Bohužel je to věčný boj s větrnými mlýny 😠
Takže pro pozor na inzeráty pod jménem Larisa Nuel a podobné šmejdy. Pokud můžete, zkuste také upozornit webmastera, aby je mazal. Děkuji za podporu. Ks.