Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

dragunov

25.1.2020 17:47
dragunov

XXX.XXX.243.46

prosím vás chovatelé těchto papoušků ,našel jsem inzerát o prodeji těchto papoušků za až neuvěřitelnou cenu podmíněnou důvodem prodeje ,počítám s tím že se jedná o podvod ,protože jsem našel inzerát ve více inzercích a pokaždé z jiného kraje,,,,pochybuji že by majitel tak cestoval ,nemáte někdo zkušenost nebo info o prodejci vystupujícím pod názvem či jménem Larisa Nuel

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.1.2020 17:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

To su scam inzeraty bacha nato, take su po celom svete. Vacsinou maju zahranicne telefonne cislo, vylakaju od Vas zaplatenie zalohy, ktoru zaplatite cez paypal alebo vkladom na ich ucet. Budu Vas bombardovat na whatsappe, emaily, aby ste zaplatil .. a bla bla bla. Vyhovorky mozu byt ze potrebuju poistenie pre prepravu lietadlom, clo, .. atd. Ak zaplatite uz sa nikto neozve. Takze bacha nato, Vobec si to nevsimajte ani nereagujte. Vacsinou komunikuju po slovensky alebo česky cez google translator s otrasnou recou.

dragunov

25.1.2020 18:03
dragunov

XXX.XXX.243.46

přesně tak psal mě mistr google

25.1.2020 18:08
Froli-1

XXX.XXX.75.113

To je pořád dokola....pořád to někdo zkouší a chudáci lidi co jim pošlou peníze...

https://www.ararauna.cz/2012/04/podvodne-inzeraty-na-ary-hyacintove-maji-prvni-obet-v-cesku/

A takových je tam víc, většinou jsou tam ary, ale už jsem viděla, že i žaky..

arrrra

5.4.2020 10:39
arrrra

XXX.XXX.128.130

Ano, je to podvod, i když inzerát nevypadal až tak neuvěřitelně. Odpověděli, že jsou na ukrajině a pošlou přepravní společností papouška až domu, takže chtějí číslo, jméno, adresu a následně předpokládám peníze.

5.4.2020 12:39
luki10000

XXX.XXX.252.163

Froli-1 napsal(a):
To je pořád dokola....pořád to někdo zkouší a chudáci lidi co jim pošlou peníze...

https://www.ararauna.cz/2012/04/podvodne-inzeraty-na-ary-hyacintove-maji-prvni-obet-v-cesku/

A takových je tam víc, většinou jsou tam ary, ale už jsem viděla, že i žaky..

Poopravim vás. Tí ľudia, ktorí pošlú peniaze, nie sú chudáci, ale skôr blázni...
Podvodníkov je čoraz viac a ľudia stále naletia...

5.4.2020 16:51
venavi

XXX.XXX.56.208

Takový inzerát jsme četli s manželem už asi na podzim roku 2018. Hned se mi to zdálo divné, že jednou píše z Českých Budějovic, podruhé z Plzně a pak zase z Pardubic
a Prahy. Pod vším byl podepsán jeden člověk, teď už si nevzpomenu jakým
jménem nebo názvem byl podepsán. Lidé se vždy nechají nachytat na nízké ceny.
Nejlépe je vždy kontaktovat chovatele a domluvit si s ním schůzku a jeho papoušky vidět. Slušný chovatel nikdy nechce peníze předem, ale vždy až po té, co s vámi sepíše kupní smlouvu a papouška vám předá.
Ještě musím dodat, že neinzeroval jen prodej arů nebo žaků, ale byly to i jiné druhy
papoušků a byly to ceny tak nízké, že se mi zdálo, jako by je někomu ukradl
a následně se jich chtěl rychle zbavit a získat aspoň nějaké peníze.

DanaPok.

24.5.2020 21:53
DanaPok.

XXX.XXX.22.19

Je to, jak tu všichni píší, podvod. Tato žena nabízí třeba i štěňata. Napíše Vám zprávu v podobě google překladače a chce po Vás adresu s tím, že Vám psa pošle letecky z ukrajiny. Nechápu, proč má tohle někdo za potřebí

24.5.2020 22:26
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

dragunov napsal(a):
prosím vás chovatelé těchto papoušků ,našel jsem inzerát o prodeji těchto papoušků za až neuvěřitelnou cenu podmíněnou důvodem prodeje ,počítám s tím že se jedná o podvod ,protože jsem našel inzerát ve více inzercích a pokaždé z jiného kraje,,,,pochybuji že by majitel tak cestoval ,nemáte někdo zkušenost nebo info o prodejci vystupujícím pod názvem či jménem Larisa Nuel

Prodám Ara ararauna - Osvědčený chovný pár modrých a zlatých papoušků Samec 5 let žena 4 roky velmi povídavý a zvyklý na lidi. CENA 3500 Kč. To je ale zvláštní inzerát,nemyslíte? Je to pořád dokola.

24.5.2020 22:39
misimisi

XXX.XXX.243.14

Před xxx rokama jsem si říkala, že to asi budou inzeráty od pašeráků. Všude jich bylo tenkrát plno. Až časem jsem se dočetla, jak to je. Je to podvod, když jdou peníze do zemí třetího světa, kdo ví, na jaké zvěrstva je to příspěvek.

25.5.2020 09:57
kareta

XXX.XXX.84.6

Dnes v půl desáté tam zase naskočil ten inzerát od těch magorů. Je to na aru araraunu. Divím se ,že jim to admin hned nemaže koko..ům. ?

25.5.2020 14:31
Jamro

XXX.XXX.59.112

kareta napsal(a):
Dnes v půl desáté tam zase naskočil ten inzerát od těch magorů. Je to na aru araraunu. Divím se ,že jim to admin hned nemaže koko..ům. ?

Co to za slovicko koko..ům. ? 😄

8.7.2020 22:11
siwashlegend

XXX.XXX.0.227

Dobrý večer,
musím se přidat.. Bohužel jsem zjistila, že tento šmejd, vystupující pod jménem
Larisa Nuel, zneužívá název mé mezinárodně registrované chov. st. Siwash Legend a kopíruje některé texty mých originál inzerátu. Opakovaně na tyto podvodníky upozorňuji i na svém webu a vždy stále dokola prosím webmastery nejrůznějších inzertnich portálu, aby si ověřovali informace a mazali tyto podvodné inzerce. Bohužel je to věčný boj s větrnými mlýny 😠
Takže pro pozor na inzeráty pod jménem Larisa Nuel a podobné šmejdy. Pokud můžete, zkuste také upozornit webmastera, aby je mazal. Děkuji za podporu. Ks.

Přidejte reakci

Přidat smajlík