kareta
napsal(a):
Já být Váma tak bych se tam tenhle rok tak nehrnul. To svinstvo z Číny už je i tam. Jak úplně jednoduše se to dá dotáhnout i k nám že ?
Dobrý den, přesně jak říkáte já bych tam nejel ani za zlaté prase, boha lidi sak to vidíte co se děje ve světě tak se trochu zamyslete co tak bude italů A národností potom ale nebecte to už vám nepomůže
Máme prý být klidní neboť umírají jen staří lidé nad 60 roků a potom malé děti které mají menší imunitu. Potom sem tam nějaký málo duživý který je třeba po nějaké nemoci. tak, že většina se bát nemusí. Tak a jste teď klidnější? V rodině Vám mohou nyní hlavně zemřít rodiče nebo malé děti
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
kubanec
napsal(a):
No většina úmrtí jsou starší lide co maji i jiné zdravotni problémy nesledujete zprávy .....?
Je to trochu mimo Zwolle,nechtěl jsem reagovat, ale po zhlédnutí zpráv budu.Je mi 70+a vím na rozdíl od sampa +8,že pokud se něco zvrtne bude to mít následky,které si zatím neumí představit odborníci natož my.Že budou nejvíce ohroženi starší a staří je již teď prokázáno a je zbytečné o tom polemizovat,takže napsat o někom kdo má pravdu,že je magor??A napsal to zrovna ten,který by nejel do Zwo.ani cituji-za zlaté prase!
kubanec
napsal(a):
Já už starej jsem ja na nic čekat nemusim v čr každý rok umře přes 2000 lidi na obyčejnou chripku jsou to vsechno stáří lidé jejichž organismus to nezvládne tak jsem napsal že stát ušetří na duchodech a tady je z toho pozdvižení
Nevím, ale vtipy na tenhle účet jsou docela mimo a už vůbec ne k zasmání. Mi mladí sice máme předpoklad že přežijem, ale máme děti a rodiče u kterých osud věštit nemůžeme a každého, kdo kvůli takové blbosti jako je ptačí burza v porovnání s lidským životem bude riskovat že to svinstvo kvůli blbosti sem přitáhne bych zlinčoval.
No za mejch mladejch času se říkalo že sovětský člověk zvládne všechno ...tak možná tam hledat spásu .....ale teď vážně při dnešním turistickým ruchu kdy čínský turista doteď lítá po celý evropě po památkách a nikdo jim to nezarazi aby nepohněval velkyho žlutého bratra tak je jasný že se to bude šířit dál ale to ti demokrati neudělají aby nepřišli do budoucna o kšefty to jen na nás se čína vytahuje protože jsme ve světě malý nic
Nechápu co tu řešíte. Jak už tu bylo psáno .V dnešní době cestovního ruchu je jen otázkou času, kdy tato nemoc bude i u nás. Jediné co můžete udělat je to, že si zlepšíte imunitu. Tudíž vitamíny, dobrá domácí pálenka a pod.
pro frodík: To by jste nesměl chodit i na naše burzy, do nákupních středisek a pomalu ani né do fabriky. Protože nikdy nevíte kde kdo byl včera.
Nehledě na to, že koronavirus se může šířit i zbožím z Číny
bubanek
napsal(a):
Nechápu co tu řešíte. Jak už tu bylo psáno .V dnešní době cestovního ruchu je jen otázkou času, kdy tato nemoc bude i u nás. Jediné co můžete udělat je to, že si zlepšíte imunitu. Tudíž vitamíny, dobrá domácí pálenka a pod.
pro frodík: To by jste nesměl chodit i na naše burzy, do nákupních středisek a pomalu ani né do fabriky. Protože nikdy nevíte kde kdo byl včera.
Nehledě na to, že koronavirus se může šířit i zbožím z Číny
Je už zjištěno, že přepravu z Číny vir nevydrží, takže pak je možnost pouze kontaktem s nakaženým a proč tomu chodit naproti .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Myslím,že burza ve Zwolle bude zrušena a kdyby ne myslíte,že tam zrovna od nás nikdo nepojede?Myslíte,že si odtud někdo přiveze v přenosce koronavirus? Ten už se šíří tolika způsoby,že nějaká burza ve Zw. bude do té doby prkotina.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je to trochu mimo Zwolle,nechtěl jsem reagovat, ale po zhlédnutí zpráv budu.Je mi 70+a vím na rozdíl od sampa +8,že pokud se něco zvrtne bude to mít následky,které si zatím neumí představit odborníci natož my.Že budou nejvíce ohroženi starší a staří je již teď prokázáno a je zbytečné o tom polemizovat,takže napsat o někom kdo má pravdu,že je magor??A napsal to zrovna ten,který by nejel do Zwo.ani cituji-za zlaté prase!
Pane tak jsem asi magor já +8,jen si přečtěte mojí první reakci a pak pan napíše.
Umírají jenom stáří stát ušetří na duchodech!!!! trošku necitelne že stát ušetří na důchodech Asi sranda že 70+
josefkubala
napsal(a):
Zdravím To se nenajde jedno místo na burzu do Zwolle.? Prosím když. Chcete diskutovat tak se aspoň podepíšete, ono Vám to jde když se nemusíte podepisovat!!!!
A co jste čekal, když nechcete diskusi stačí napsat na inzerci a máte pokoj. Jak vidíte je málo odvážlivců, kteří risknou výlet ven, když hrozí takové riziko zaplaťpánbůh za to, když by bylo víc jako jste vy a brali to na lehkou váhu kdoví jak by to dopadlo. Jo a v této diskuzi může napsat každý cokoli a kamkoli, nevidím důvod proč se pořád někam podepisovat a zveřejňovat svoje jméno beztak už se většina zná, nejsme v policejním státě, kde se trestá anonymita.
Když se tam chcete tak nutně podívat tak proč nejedete autobusem ? I tady v inzerci bylo několik inzerátů na burzu do Zwolle. Zdá se mi že byl odjezd Hodonín Břeclav Mikulov Brno atd. Ted nevím přesně jak to bylo. Jestli nejste z okolí tak můžete přespat na hotelu a ráno odjet s nima autobusem když o to tak nutně stojíte.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
sampa ml.
napsal(a):
Pane tak jsem asi magor já +8,jen si přečtěte mojí první reakci a pak pan napíše.
Umírají jenom stáří stát ušetří na duchodech!!!! trošku necitelne že stát ušetří na důchodech Asi sranda že 70+
Momentálně je to +11 gratulace.Vám je max.mezi 40-50 tak je to pro vás sranda, ta věta o důchodech je drsná,ale k pravdě nemá moc daleko.To je k tomuto tématu úplně všechno.PS-kolik mám let již víte, takže to beru úplně z nadhledem ještě bych něco připsal ale???Někdo zvonil-naštěstí to nebyl koronavirus.