Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2020 07:59
Michalpop

XXX.XXX.33.171

Dobrý den mám dotaz týkající se papouška nádherného. Mám půlroční mládě a chtěl bych mu pořídit společnost ale nedaří se mi vůbec sehnat samičku tak mě napadlo jestli by šel jiný druh papouška. Přijde mi že mu je občas smutno. Děkuji za odpověďi

24.2.2020 09:38
kareta

XXX.XXX.84.6

Tady v inzerci je plný pytel papoušků nádherných . To se chce jen podívat . Nebo chcete aby Vám ji ještě někdo přivezl až domů ? To je něco.

24.2.2020 09:53
Michalpop

XXX.XXX.33.171

Ne o to nejde a dojel bych si ale já ho nemam jako volierovyho mám ho v bytě respektive v baráku litá si volné a sám chodí do klece ale je pro složité jed z Jablonce až někam do Plzně a nebo Ostravi

24.2.2020 11:33
Michalpop

XXX.XXX.33.171

Děkuji a kontaktoval jsem inzerát a uvidíme jestli je platný ale mě se jedná i o to že když není ve volieře jestli by mohl být i s jiným papouskem. V domácnosti

24.2.2020 11:51
Kokr

XXX.XXX.85.112

Michalpop napsal(a):
Děkuji a kontaktoval jsem inzerát a uvidíme jestli je platný ale mě se jedná i o to že když není ve volieře jestli by mohl být i s jiným papouskem. V domácnosti

Můžete mít dva papoušky v domácnosti. Ale těžko je budete ochočovat. Vytvoří pár a budou si žít vlastním životem. To je lepší je mít ve volieře. Ztratí smysl je chovat doma jako mazlíčky. Mějte doma jednoho a pořádně se mu věnujte, nebo mějte dva ve volieře a nechte je na pokoji.

24.2.2020 12:02
Michalpop

XXX.XXX.252.177

Ani kdyby ten druhý byl jiného druhu a už ochoceny?

24.2.2020 12:03
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Kokr napsal(a):
Můžete mít dva papoušky v domácnosti. Ale těžko je budete ochočovat. Vytvoří pár a budou si žít vlastním životem. To je lepší je mít ve volieře. Ztratí smysl je chovat doma jako mazlíčky. Mějte doma jednoho a pořádně se mu věnujte, nebo mějte dva ve volieře a nechte je na pokoji.

Jen doplním, papoušek nádherný je výborný letec, proto pokud se rozhodnete pro voliéru, měla by mít dostatečné rozměry, alespoň tři metry na délku.

24.2.2020 12:22
Michalpop

XXX.XXX.252.177

Jak jsem psal mám ho v bytě do stropu to jsou 3 metry možná 4 a místnost která tu je nejmenší má přes 5x5 metrů a je na to sam

24.2.2020 12:28
Kokr

XXX.XXX.85.112

Michalpop napsal(a):
Ani kdyby ten druhý byl jiného druhu a už ochoceny?

Zase se budou věnovat víc sami sobě než vám. Jen se nebudou rozmnožovat. Už tam nebude to přilnutí k vám! Neříkám, že úplně zdivočí a nebudou si vás všímat, ale budou víc spolu. Jak jsem psal, podle mě to nemá smysl mít v bytě dva polodivoké ptáky. Pokud na něj nemáte čas, tak ho prodejte, nebo dejte do voliery.

24.2.2020 12:31
Michalpop

XXX.XXX.252.177

Mám na něj čas věnuji se mu každý den ale nevím jak na něj pořád protestuje přiblížit se k němu už dá v celku i na krátkou vzdálenost ale to je vše

24.2.2020 12:41
Kokr

XXX.XXX.85.112

Nechápu! Máte na něj čas a sháníte mu společnost! Proč, když se mu věnujete každý den?! Jestli tomu rozumím, tak jste si pořídil papouška jako mazlíčka. A když se mu věnujete, tak nemůže být smutný.

Neregistrovaný uživatel

24.2.2020 12:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Michalpop napsal(a):
Jak jsem psal mám ho v bytě do stropu to jsou 3 metry možná 4 a místnost která tu je nejmenší má přes 5x5 metrů a je na to sam

Co by zato dala např. matka samoživitelka s dítětem!Vaše starosti bych chtěl mít.

24.2.2020 12:47
Michalpop

XXX.XXX.252.177

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Co by zato dala např. matka samoživitelka s dítětem!Vaše starosti bych chtěl mít.

Nechápu co to píšete vůbec?! Jen píšu ze ho nemám ve volieře ale v bytě a že na létání podmínky má to je vše nechápu proč sem tohle tahat a sory jestli je hřích zdedit barák a bydlet v něm se trochu zamyslete

Neregistrovaný uživatel

24.2.2020 12:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Michalpop napsal(a):
Nechápu co to píšete vůbec?! Jen píšu ze ho nemám ve volieře ale v bytě a že na létání podmínky má to je vše nechápu proč sem tohle tahat a sory jestli je hřích zdedit barák a bydlet v něm se trochu zamyslete

Pokud nechápete co to píšu tak dále přemýšlejte,ale není to vůbec složité.Nepovažuji zdědění baráku vůbec za hřích-celá pointa je v něčem jiném,třeba na to přijdete.

24.2.2020 13:02
Kokr

XXX.XXX.85.112

Michalpop napsal(a):

tak tu místnost pronajměte, za peníze udělejte volieru a budete mít po starostech. Ptáci budou šťastní, lidé budou mít kde bydlet a vy budete v balíku. Dostanete nájem a odchovy prodáte.

24.2.2020 13:02
Michalpop

XXX.XXX.33.171

Moje starost je aby se měl papoušek dobře to je všechno ptal sem se tu zda jde mu pořídit kamaráda jiného druhu to je vše o nic víc mi nešlo

24.2.2020 13:04
Michalpop

XXX.XXX.33.171

Kokr napsal(a):
tak tu místnost pronajměte, za peníze udělejte volieru a budete mít po starostech. Ptáci budou šťastní, lidé budou mít kde bydlet a vy budete v balíku. Dostanete nájem a odchovy prodáte.

Zkušenosti s tím mám a pěkně špatně děkuji ale nechci můj dotaz byl úplně jiný a pěkně sešel z cesty koukám... A když bych chtěl ho mít ve volieře už by tam byl je to logické

24.2.2020 13:07
Kokr

XXX.XXX.85.112

Michalpop napsal(a):
Zkušenosti s tím mám a pěkně špatně děkuji ale nechci můj dotaz byl úplně jiný a pěkně sešel z cesty koukám... A když bych chtěl ho mít ve volieře už by tam byl je to logické

To bylo jen na odlehčení. Radu jsem Vám napsal výš. Chovu zdar

24.2.2020 13:16
Michalpop

XXX.XXX.33.171

Věnovat a věnovat chodím do práce a udržují barák a mám na něj pak zbytek dne směny nemám pravidelné tak že se mu věnují tak 4 hodiny dene

voliera

20.12.2021 21:41
voliera

XXX.XXX.182.99

Myslel jsem že tady jde o rady chovateluma ne aby se tu řešily takovýhle kraviny a blby keci

20.12.2021 22:13
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

voliera napsal(a):
Myslel jsem že tady jde o rady chovateluma ne aby se tu řešily takovýhle kraviny a blby keci

Po roce jste si něco přečetl a vaše reakce je jaksi mimo realitu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík