Papoušek nádherný skořice

Prodám Papouška nádherného - Nabízím 0.2 papouška nádherného skořice krouže...
Michalpop
napsal(a):
Děkuji a kontaktoval jsem inzerát a uvidíme jestli je platný ale mě se jedná i o to že když není ve volieře jestli by mohl být i s jiným papouskem. V domácnosti
Můžete mít dva papoušky v domácnosti. Ale těžko je budete ochočovat. Vytvoří pár a budou si žít vlastním životem. To je lepší je mít ve volieře. Ztratí smysl je chovat doma jako mazlíčky. Mějte doma jednoho a pořádně se mu věnujte, nebo mějte dva ve volieře a nechte je na pokoji.
Kokr
napsal(a):
Můžete mít dva papoušky v domácnosti. Ale těžko je budete ochočovat. Vytvoří pár a budou si žít vlastním životem. To je lepší je mít ve volieře. Ztratí smysl je chovat doma jako mazlíčky. Mějte doma jednoho a pořádně se mu věnujte, nebo mějte dva ve volieře a nechte je na pokoji.
Jen doplním, papoušek nádherný je výborný letec, proto pokud se rozhodnete pro voliéru, měla by mít dostatečné rozměry, alespoň tři metry na délku.
Michalpop
napsal(a):
Ani kdyby ten druhý byl jiného druhu a už ochoceny?
Zase se budou věnovat víc sami sobě než vám. Jen se nebudou rozmnožovat. Už tam nebude to přilnutí k vám! Neříkám, že úplně zdivočí a nebudou si vás všímat, ale budou víc spolu. Jak jsem psal, podle mě to nemá smysl mít v bytě dva polodivoké ptáky. Pokud na něj nemáte čas, tak ho prodejte, nebo dejte do voliery.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Michalpop
napsal(a):
Jak jsem psal mám ho v bytě do stropu to jsou 3 metry možná 4 a místnost která tu je nejmenší má přes 5x5 metrů a je na to sam
Co by zato dala např. matka samoživitelka s dítětem!Vaše starosti bych chtěl mít.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Co by zato dala např. matka samoživitelka s dítětem!Vaše starosti bych chtěl mít.
Nechápu co to píšete vůbec?! Jen píšu ze ho nemám ve volieře ale v bytě a že na létání podmínky má to je vše nechápu proč sem tohle tahat a sory jestli je hřích zdedit barák a bydlet v něm se trochu zamyslete
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Michalpop
napsal(a):
Nechápu co to píšete vůbec?! Jen píšu ze ho nemám ve volieře ale v bytě a že na létání podmínky má to je vše nechápu proč sem tohle tahat a sory jestli je hřích zdedit barák a bydlet v něm se trochu zamyslete
Pokud nechápete co to píšu tak dále přemýšlejte,ale není to vůbec složité.Nepovažuji zdědění baráku vůbec za hřích-celá pointa je v něčem jiném,třeba na to přijdete.
Michalpop
napsal(a):
Jak jsem psal mám ho v bytě do stropu to jsou 3 metry možná 4 a místnost která tu je nejmenší má přes 5x5 metrů a je na to sam
tak tu místnost pronajměte, za peníze udělejte volieru a budete mít po starostech. Ptáci budou šťastní, lidé budou mít kde bydlet a vy budete v balíku. Dostanete nájem a odchovy prodáte.
Kokr
napsal(a):
tak tu místnost pronajměte, za peníze udělejte volieru a budete mít po starostech. Ptáci budou šťastní, lidé budou mít kde bydlet a vy budete v balíku. Dostanete nájem a odchovy prodáte.
Zkušenosti s tím mám a pěkně špatně děkuji ale nechci můj dotaz byl úplně jiný a pěkně sešel z cesty koukám... A když bych chtěl ho mít ve volieře už by tam byl je to logické
voliera
XXX.XXX.182.99
Myslel jsem že tady jde o rady chovateluma ne aby se tu řešily takovýhle kraviny a blby keci