Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2020 13:45
Budgie1

XXX.XXX.155.130

Dobrý den, chtěl sem se zeptát máme doma tři mladý andulky, dvě aust. Dom. Straky asi Samec a samicka, teď mámě fialovou andulku opalinovou , asi samec, jsou všechny tři ochočený, chtěl sem se zeptát jestli je dobré mít tři andulky, nebo lepší dvě, toho fialového samečka bych chtěl naučit mluvit, když hovoříme na něho tak nás vníma, ale problém je to, když ho vytahnu z klece od nich, tak začne pískat, poradil by mi někdo z vás jak bych to měl si zařídit? Bojím se aby se mi nesplašily. Jestli ty dvě aust. Straky mám dát hlídat na dva měsíce tetě než se ochočí pořadně ten fialový, a snad naučí mluvit. Předem, děkuji moc.

8.3.2020 09:12
JoPe

XXX.XXX.82.6

Zdravím zakladatele nových témat o ochočování, kupírování a mluvení andulek.
Pro vás bude asi nejlepší rada, přihlásit se na facebooku do skupiny zabývající se těmito záležitostmi a s dalšími podobně smýšlejícími držiteli těchto ptáků to pořádně probrat.

8.3.2020 13:03
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Ještě rovněž se nechají koupit andulky mechanické , mluvící, které nedělají nepořádek a není jim smutno, když páníček vymýšlí kraviny na Ntou. Ono takové hejno ochočených mluvících andulek již něco o chovateli vypovídá. Buď jednu, které se pak musí věnovat a nebo nevymýšlet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík