Andulky Příbram

Prodám Andulku vlnkovanou - Loňské kroužkované andulky z celoroční venkovní...
250 KčDobrý den, asi od včerejška moje andulka změnila chování. Je to asi týden co jsme si jí přivezli domů byla úplně jako zlatíčko a neměla tendence létat. Ovšem včera Je to možná i tím že jsem jí nechala dlouho puštěnou. Zdá se mi že trochu Zdivočelá vždy když si jí vezmu ven z klece na ruku tak hned uletí což předtím nedělala také začala hodně kousat. Možná že to bude i tím že je v kleci jsme ochočenou samičkou ( On je sameček(. Ještě mě napadlo to že asi ten týden se rozkoukával a zkoumal co je v pokoji. Nevíte náhodou jak tomuhle procesu zabránit V pokračování nebo nemáte nějaké rady nebo tipy proč by se mohl takhle chovat.Mě osobně napadlo to že buď mu vyndám klece všechny hračky a nebo budu měnit místnosti aby se moc ne orientoval když bude chtít letět. Předem děkuji Adéla.
kikus
napsal(a):
Dobrý den, asi od včerejška moje andulka změnila chování. Je to asi týden co jsme si jí přivezli domů byla úplně jako zlatíčko a neměla tendence létat. Ovšem včera Je to možná i tím že jsem jí nechala dlouho puštěnou. Zdá se mi že trochu Zdivočelá vždy když si jí vezmu ven z klece na ruku tak hned uletí což předtím nedělala také začala hodně kousat. Možná že to bude i tím že je v kleci jsme ochočenou samičkou ( On je sameček(. Ještě mě napadlo to že asi ten týden se rozkoukával a zkoumal co je v pokoji. Nevíte náhodou jak tomuhle procesu zabránit V pokračování nebo nemáte nějaké rady nebo tipy proč by se mohl takhle chovat.Mě osobně napadlo to že buď mu vyndám klece všechny hračky a nebo budu měnit místnosti aby se moc ne orientoval když bude chtít letět. Předem děkuji Adéla.
Nedělat z toho vědu, nechat ji v kleci týden, dát tam větvičky na okusování.
Nevím nic o stáří a způssobu jejího odchovu a tak všechny rady i ta moje jsou jen fantazie.
Ta nejdůležitější rada je, že že to není dítě, ale pták papoušek a tak se k němu musíte chovat.
to tak je ptáci prostě lítaj, miliony let se k tomu vyvýjeli a od narození sou k tomu "naprogramovaní" . to jenom my lidi sme vymysleli že z nich budou lepší kámoši když jim to vememe a ošmikáme jim křídla,přece pták co nemůže použít svou nejlepší schopnost jak uniknout před nebezpečím se daleko snáze ze strachu uchýlí ke svému majiteli
ale vážne, proč vadí že lítá? to že už byla zvyklá na kontak s lidmi je pro vás dobře. Nechte jí se rozlítat a pokračujte v klasickejch cestách "jak ochočit andulku" není plyšová a tak si prostě občas bude dělat co chce, o to hodnotnější bude když za váma pak přiletí ne?