Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2020 22:34
maculin

XXX.XXX.167.102

Dobrý večer.... prosím o radu. Máme samečka anduláka 2 roky. Choveme doma už tak 10 let,máme ještě samičku,tak nějaké zkušenosti máme. Ale s tímto jsem se ještě nesetkala. Možná tak v lednu začal sameček jakoby krmit hračky.....to jsem chápala proč. Ale nyní poslední 2 týdny to dělá vkuse celý den......a to už nemusí být ani na hračku. Přijde mi to,jako by se mu semínka nedostávala do žaludku a to co vyzobe,tak vyvrací,to vyzvracene vyzobe a zase vyzvraci a pořád furt dokola, hodně přitom i pije a rozmělňuje ty zrníčka. Když doplníme zrní,za chvíli je zase pryč,tobě rychle jako by nejedl týden a zase to vyzvraci. A tak pořád dokola. Už jsme ho zkusili dát mimo samičku,žádné lesklé hračky, zrcátka jsme dali pryč. Bobky mi přijdou menší než dřív. Děkuji za rady

19.3.2020 06:23
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Co čekáte za radu? Samec chce krmit a pokud je v okolí samice je v toku. Dejte jim budku a uvidíte do druhého dne je budka obsazená a do týdne máte první vejce. Potom cca 18-20 dní a je tam první pískle.
Je to zcela normální chování.
Taky na mě jde někdy jaro, pokud mě manželka nesere.

1.5.2020 13:38
maculin

XXX.XXX.167.102

5 měsíců vkuse? Mám už x- tou andulku samce a nikdy to nedělali.

1.5.2020 13:58
Karel1979

XXX.XXX.175.168

Ladamusa napsal(a):
Co čekáte za radu? Samec chce krmit a pokud je v okolí samice je v toku. Dejte jim budku a uvidíte do druhého dne je budka obsazená a do týdne máte první vejce. Potom cca 18-20 dní a je tam první pískle.
Je to zcela normální chování.
Taky na mě jde někdy jaro, pokud mě manželka nesere.

Moje manželka je pro mne stredobod vesmíru a jaro ne mne jde pořád

Přidejte reakci

Přidat smajlík