Andulky z venkovní voliéry

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám půlroční samičku andulky z venkovní voli...
150 KčDobrý večer.... prosím o radu. Máme samečka anduláka 2 roky. Choveme doma už tak 10 let,máme ještě samičku,tak nějaké zkušenosti máme. Ale s tímto jsem se ještě nesetkala. Možná tak v lednu začal sameček jakoby krmit hračky.....to jsem chápala proč. Ale nyní poslední 2 týdny to dělá vkuse celý den......a to už nemusí být ani na hračku. Přijde mi to,jako by se mu semínka nedostávala do žaludku a to co vyzobe,tak vyvrací,to vyzvracene vyzobe a zase vyzvraci a pořád furt dokola, hodně přitom i pije a rozmělňuje ty zrníčka. Když doplníme zrní,za chvíli je zase pryč,tobě rychle jako by nejedl týden a zase to vyzvraci. A tak pořád dokola. Už jsme ho zkusili dát mimo samičku,žádné lesklé hračky, zrcátka jsme dali pryč. Bobky mi přijdou menší než dřív. Děkuji za rady
Co čekáte za radu? Samec chce krmit a pokud je v okolí samice je v toku. Dejte jim budku a uvidíte do druhého dne je budka obsazená a do týdne máte první vejce. Potom cca 18-20 dní a je tam první pískle.
Je to zcela normální chování.
Taky na mě jde někdy jaro, pokud mě manželka nesere.
Ladamusa
napsal(a):
Co čekáte za radu? Samec chce krmit a pokud je v okolí samice je v toku. Dejte jim budku a uvidíte do druhého dne je budka obsazená a do týdne máte první vejce. Potom cca 18-20 dní a je tam první pískle.
Je to zcela normální chování.
Taky na mě jde někdy jaro, pokud mě manželka nesere.
Moje manželka je pro mne stredobod vesmíru a jaro ne mne jde pořád