Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2020 13:50
Budgie1

XXX.XXX.155.130

Dobrý den, chtěl sem se zeptát andulák když slyší hudbu tak vydává prapodivné zvuky jakl kdyby chtěl mluvit. Pořád na něho mluvím a zkouším, a vnímá mě celkem dost. Myslíte že se snaží mluvit? Co dávat aby mi začal mluvit? Říká se, že se má kupovat do krmiva Perličky na mluvení. Předem děkuji.

23.3.2020 17:20
misimisi

XXX.XXX.243.14

Je možné, že už piluje nějaké to slůvko. Můj papoušek piluje vždy cca měsíc, než mu jde rozumět, co říká. Perličky budou asi pouze marketingový tah, některý papoušek mluvit bude, jiný ne, ale záleží to spíše na jeho psychické a fyzické pohodě

23.3.2020 17:36
kareta

XXX.XXX.84.6

Perličky na mluvení ? Tak to je perlička ! Kdo Vám to poradil tak mu řekněte že je cvok. Musíte se mu hodně věnovat a taky na něj co nejvíc mluvit a časem začne. Krotký jak je vidět tak je. Nemějte obavy on začne.

23.3.2020 18:33
Alkonost

XXX.XXX.254.245

Jedná se pravděpodobně o toto->
https://www.amazon.co.uk/Vitakraft-Budgie-Chit-Chat-20g/dp/B00CFKFGTI
spousta zevrimexů to přetlumočí jako že papoušek po tom zaručeně začne mluvit, jedná se ale o perličky na výcvik(povel-odměna)... i tak podle mě ale marketing. je to stejný jako kdyby řekli že mu máte u klece nechat otevřenej slovník
věnujte se ptáčkovi a on se pokusí s vámi komunikovat po svém - jestli mluvením to je na něm

24.3.2020 11:24
Eska1939

XXX.XXX.79.220

Zdravím.Perličky je blbost.Máme andulky dvě a obě mluví.Chce to trpělivost.Kluci mluví dřív.

24.3.2020 16:01
Budgie1

XXX.XXX.155.130

Děkuji všem, tak to je super, že vám mluví oba samci, já myslel že jen musí být jedná aby se naučila mluvit, to teda se divím. No, mám ještě Fialového samečka, ten mi ho zatím hlídá bratranec alespoň na dva měsíce aby ho naučil mluvit a aby se pořadně ochočil. Už by mu mělo být asi dva měsíce, sem zvědavý až bude přepeřovat jak bude vypadat, jestli bude pořád Fialovej

24.3.2020 16:11
Eska1939

XXX.XXX.79.220

No my máme jenoho kluka a jednu holku.Když jsme ho vyndávali z hnízda na dokrmování tak holky chtěli hlavně barvičku a ona je to holka.Všechno se naučila od toho samečka,Ze začátku než začali mluvit to vypadalo jako kdyby přepolikávali s plnou "hubou" a pak ze dne na den Matýsek hodnej kluk,atd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík