Výstavní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky asi 70ks cena od 400...
400 Kč
Dobrý den, prosím o radu. Máme andulku samečka necelý rok a pořídili jsme mu andulku samičku. Jsou spolu čtrnáct dní a připadá mi, že se mi nekámoší. Není to o tom, že by se nejak prali, ale když jsou v kleci tak sameček jí pořád klove jenom do hlavy a provokuje. Hodně jsem četla, že o sebe pečují s povídají si, ale mně to tolik nepřipadá. Chce to ještě nějaký čas nebo mám dělat něco jinak??? Za každou radu budu ráda.
Renata
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Musí se seznámit někdy to jde rychle jindy déle,opravdu to chce čas a pak si budou i povídat.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Renča77
napsal(a):
Dobře děkuji za uklidnění...no jo prostě jsem ženská a chtěla bych mít všechno hned...
Ženská by neměla chtít všechno hned, to není moc dobré.
Vždycky je lepší kdzý si nejdříve pořídíte samičku a pak samečka, ten sameček je mladší a nebude pak na samičku dorážet. Vy jste si pořídili dřív samečka a teď musíte čekat, jestli na samičku nebude dorážet nějak víc, to by nebylo dobré. Samička by se ho pak bála. Dopřejte jim větší klec.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Renča77
napsal(a):
No my jsme bohužel samečka zdědili po zemřelé mamince. Takže z toho důvodu to nebylo možné provést tak jak navrhujete. A ona se taky umí ozvat když se jí něco nelíbí to se nebojte. Budu je pozorovat a snad se to bude lepšit.