Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Dobrý den nabízím zde odchov výstavních andulek...
500 Kč
Dobrý den,
Mám dotaz, jaké mutace je tenhle samec? Je cca 3 letý, múže to být TCB? Je o poznání větší než ostatní vlnkované.
Díky Gabriela Havlíčková.
G.H.
napsal(a):
Dobrý den,
Mám dotaz, jaké mutace je tenhle samec? Je cca 3 letý, múže to být TCB? Je o poznání větší než ostatní vlnkované.
Díky Gabriela Havlíčková.
Dobry den, mela by to byt tmave modra recesivni straka. Je to urcite samec ? Kdyz k nemu date samici Tcb a samec na Tcb nestepi tak samice budou bud zelene nebo modre a samci z mladat budou stepit na Tcb, ale v hnizde zadne nebudou.
Mám ji, ale sem mi nejde fotka poslat, pošlu jí na e-mail jestli chcete. Jinak jak píšete, je to jedno. Nemám je výstavní. A s prodejem to mám tak, že je do výkupu neprodáváme za 10 tinu ceny.Loni jsme měli 65 mladých a všichni šli za standardní cenu chovatelům, nebo do domácnost. Letos jsem je zradukavala, právě aby jsme neměly tolik mladých.
G.H.
napsal(a):
Mám ji, ale sem mi nejde fotka poslat, pošlu jí na e-mail jestli chcete. Jinak jak píšete, je to jedno. Nemám je výstavní. A s prodejem to mám tak, že je do výkupu neprodáváme za 10 tinu ceny.Loni jsme měli 65 mladých a všichni šli za standardní cenu chovatelům, nebo do domácnost. Letos jsem je zradukavala, právě aby jsme neměly tolik mladých.
Těch 10 centů byla samozřejmě legrace ale ta fialová byla myšlena vážně nemá smysl produkovat kvantiitu ale pěkný barvy se prodávají líp když jsem viděl co lidi nabízí za děs na burzach sedí u toho a chce 100 za kus ja bych to nechtěl ani zadarmo