Důvěryhodnost informací diskuze na webu iFauna

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2020 22:29
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Tento velice chovateli i laiky navštěvovaný web má podle mě jednu vadu.
Když si přečtu radu nebo odpověď na dotaz, podívám se na profil reagujícího,tak někdo tam nemá nic, jiný plno kladných hodnocení, ale za příspěky za třeba 5 let. Někdo fundovaně odpoví jednou za rok a jeho odpověď jaksi zapadne mezi těmi mluvky. Domnívám s, že kdyby byl uveřejňován počet diskuzních příspěvků v poměru s kladným hodnocením, tak by to vypovídalo více o fundovnosti diskutujícího.
Vážení, kteří tyto stránky provozujete, snažte se udělat to tak, aby čtenář si mohl vyhodnotit, kdo jen brebtá a kdo něco ví. Není to jednoduché, tak se snažte. My chovatelé to oceníme.
Myslím si, že okrané ptastvo si určitou úroveň drží .

5.4.2020 22:50
emill

XXX.XXX.21.82

Dobrý večer.
Osobně se na nějaké kladné hodnocení nedívám. Co jsem si všiml, tak i naprosto nesmyslné odpovědi a reakce dostanou,, kladné body''. Nejen tady, ale i jinde zle najít rady a je to jen o citu, zkušenostech a času který člověk je ochotný obětovat, aby se něco dozvěděl. Nemám problém někomu poradit, jak tady, tak i osobně, nebo po telefonu.

7.4.2020 13:34
vlasi11

XXX.XXX.39.126

Moudivláček napsal(a):
Tento velice chovateli i laiky navštěvovaný web má podle mě jednu vadu.
Když si přečtu radu nebo odpověď na dotaz, podívám se na profil reagujícího,tak někdo tam nemá nic, jiný plno kladných hodnocení, ale za příspěky za třeba 5 let. Někdo fundovaně odpoví jednou za rok a jeho odpověď jaksi zapadne mezi těmi mluvky. Domnívám s, že kdyby byl uveřejňován počet diskuzních příspěvků v poměru s kladným hodnocením, tak by to vypovídalo více o fundovnosti diskutujícího.
Vážení, kteří tyto stránky provozujete, snažte se udělat to tak, aby čtenář si mohl vyhodnotit, kdo jen brebtá a kdo něco ví. Není to jednoduché, tak se snažte. My chovatelé to oceníme.
Myslím si, že okrané ptastvo si určitou úroveň drží .

Dobrý den,
já jsem chovatelský začátečník. Když si přečtu diskuse několik let staré, tak se něco dozvím. V těch nových je spousta napadání a dohadování...….
Málokdy se něco dozvím.

7.4.2020 14:47
Alkonost

XXX.XXX.254.245

jestě před nějakou dobou šlo udělit hlas sám sobě

Neregistrovaný uživatel

7.4.2020 16:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

vlasi11 napsal(a):
Dobrý den,
já jsem chovatelský začátečník. Když si přečtu diskuse několik let staré, tak se něco dozvím. V těch nových je spousta napadání a dohadování...….
Málokdy se něco dozvím.

Myslím že diskuse není o přikyvování a samozřejmém souhlasu,to už tady bylo a naštěstí to neplatí.Pokud budete mít věcný dotaz tak se určitě dovíte co potřebujete.

7.4.2020 18:58
exotchov

XXX.XXX.168.151

Za me zrusit vse a neni se o cem dohadovat.

7.4.2020 22:38
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

vlasi11 napsal(a):
Dobrý den,
Málokdy se něco dozvím.

Asi máte pravdu.
Buhužel nabytá svoboda jedince po které má generace toužila, se dost často obrací v sobeckost, závist. Dané slovo nic neznamená, vše řeší právníci za pěkný peníz. Snad ta pandemie nás přivede k rozumu a pochopení, že nelze do nekonečna stoupat stále výš.
Ano, budou chudí i bohatí, ale i ten křeček, zvíře bez rozumu, kdysi škůdce, dnes vzácný si dělal zásoby a nikdo mu v nouzi nepomohl. My jen natahujeme ruce, státe plať. A kdo je stát? MY všichni.
Velikonoce.
V tento svátek si připomínáme událost největšího dopadu na lidstvo za posledních 2000 let a měli bychom se nad tím, kam směřujeme zamyslet.
Svět musí zpomalit, ikdyž se to nikomu nelíbí, ale zpomalí a bude dobře.
Radovat se z každého odchovu, těšit se z úspěchu jiného chovatele, snad to štěstí potká i mě.
Příjemné svátky všem .

11.4.2020 09:26
z jarda

XXX.XXX.139.249

Zdravím, absolutní souhlas když jsem já začínal a chtěl jsem se něco dozvědět, tak se psalo na korenspondenční lístek a vždy se dotyčný oslovoval vážení příteli! To byla normální věc, ale teď o něčem podobném se nedá ani pomyslet, bohužel! No a je to tou uspěchanou dobou, každý chce jen víc a víc, závist, lži, radost z neúspěchu nebo z neštěstí druhého, nenávist a ubližování, neúcta k rodičům a k rodině a k cizímu, tak to ani nemluvě! Přál bych každému, aby se mohl podívat do Afrických zemí... tohle tam prostě není, netvrdím, že jsou snad svatý, ale já jsem tam nic takového nepozoroval a byl jsem na Zanzibaru a v Keňi, tam je pravá chudoba, nedostatek vody a jídla, minimum majetku... ale oni jsou vždy usměvavý, veselý a pozdraví a radují se z maličkostí např. když se narodí kůzle! Kdekoliv a spontánně se zastaví a začnou tančit a zpívat! Ale nevěřím, že něco takového bude v Evropě a proto musí nastat změna i když krutá! Zappe

11.4.2020 10:11
JoPe

XXX.XXX.82.6

z jarda napsal(a):
Zdravím, absolutní souhlas když jsem já začínal a chtěl jsem se něco dozvědět, tak se psalo na korenspondenční lístek a vždy se dotyčný oslovoval vážení příteli! To byla normální věc, ale teď o něčem podobném se nedá ani pomyslet, bohužel! No a je to tou uspěchanou dobou, každý chce jen víc a víc, závist, lži, radost z neúspěchu nebo z neštěstí druhého, nenávist a ubližování, neúcta k rodičům a k rodině a k cizímu, tak to ani nemluvě! Přál bych každému, aby se mohl podívat do Afrických zemí... tohle tam prostě není, netvrdím, že jsou snad svatý, ale já jsem tam nic takového nepozoroval a byl jsem na Zanzibaru a v Keňi, tam je pravá chudoba, nedostatek vody a jídla, minimum majetku... ale oni jsou vždy usměvavý, veselý a pozdraví a radují se z maličkostí např. když se narodí kůzle! Kdekoliv a spontánně se zastaví a začnou tančit a zpívat! Ale nevěřím, že něco takového bude v Evropě a proto musí nastat změna i když krutá! Zappe

Zdravím, na některých vašich názorech se shodneme. Také jsem zažil tu dobu s korespondenčními lístky,mraky brigád, výstav, schůzování, posílání zvířat vlakem,tragický nedostatek krmiv na příděl , ohrnování nosu chovatelů hospodářských a užitkových zvířat nad exotáři v ZO čschdz atd. . Chovatelů bylo víc a jejich věkový průměr byl jiný než dnes, trochu jinak se projevovali, protože tak nějak o prachy většinou tolik nešlo, ale stejně jako dnes ve všech branžích mezi námi byli různí lumpové a podvodníci, které si velmi dobře pamatuji.Takže nerad bych, aby dnešní doba vyzněla jen pesimisticky. V tuto chvíli mě napadá velmi výstižný text písničky od A. Brichty, kde zpívá, že lidi v zrcadle času hledaj jen krásu a té je pomálu.

Neregistrovaný uživatel

11.4.2020 19:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

JoPe napsal(a):
Zdravím, na některých vašich názorech se shodneme. Také jsem zažil tu dobu s korespondenčními lístky,mraky brigád, výstav, schůzování, posílání zvířat vlakem,tragický nedostatek krmiv na příděl , ohrnování nosu chovatelů hospodářských a užitkových zvířat nad exotáři v ZO čschdz atd. . Chovatelů bylo víc a jejich věkový průměr byl jiný než dnes, trochu jinak se projevovali, protože tak nějak o prachy většinou tolik nešlo, ale stejně jako dnes ve všech branžích mezi námi byli různí lumpové a podvodníci, které si velmi dobře pamatuji.Takže nerad bych, aby dnešní doba vyzněla jen pesimisticky. V tuto chvíli mě napadá velmi výstižný text písničky od A. Brichty, kde zpívá, že lidi v zrcadle času hledaj jen krásu a té je pomálu.

Naprosto přesně vystiženo-také jsem to přesně tak prožil.Teď nám zůstávají jen vzpomínky na to co bylo dobré i když to bylo mnohdy dosti složité.Podle mne je to teď jednoduší-sehnat krmivo, kroužky,vitamíny, léčiva,atd atd.Dál to raději nebudu nebudu rozvádět,protože kdo nezažil nepochopí.Přeji všem hlavně mladým ať se daří.Brichta-OK!

Přidejte reakci

Přidat smajlík