Výstavní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky asi 70ks cena od 400...
400 KčNeregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Píši již po několikáté netahat domů "opuštěné" ptactvo a to jakékoliv podle vašich dotazů počítám,že za několik dnů poputuje dále.Jestli ovšem přežije.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Nevím proč ta omluva-třeba ji zachráníte život.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Píši již po několikáté netahat domů "opuštěné" ptactvo a to jakékoliv podle vašich dotazů počítám,že za několik dnů poputuje dále.Jestli ovšem přežije.
Proč tak příkře? Tazatelka píše o rodičích, zřejmě jde o dítě, ať menší nebo odrostlé a i kdyby ne, tak nevím, pro nezachránit andulku, která zřejmě někomu ulétla, pokud tedy člověk nemá doma vlastní chov a nebojí se nákazy. Když jsem byla malá, přilétla k nám andulka na balkón a několik let u nás v pohodě žila, byla už od někoho ochočená. V přírodě by pravděpodobně nepřežila.
Takže pro tazatelku, pokud vypadá zdravě, normálně žere, tak si ji nechte, zvykne si určitě
také nechápu tu negativní reakci. Andulka přece není "nějaké nalezené ptáče". Před mnoha lety mi také známí přinesli v ponožce andulku, která vletěla do vody koupaliště. Měla u mne spoustu mladých a jednou když jsem nechal otevřenou klec, uletěl druhý pár i s jejím samečkem, ale ona zůstala "doma". Možná si pamatovala, že ta volnost nebyla tak zářivá jak si někteří lidé myslí o "vězněných" ptácích v kleci.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Jednou příkře, podruhé negativně.Když si přečtete pozorně dotaz tak té andulce bude lépe venku.Neberme se zase tak vážně,kolik andulek lítá venku a tato bude mít třeba zrovna štěstí.
Dotaz jsem si pozorně přečetla a není tam nic, podle čeho bych soudila, že bude andulce lépe venku. Je to normální dotaz, kde je lehce znát nářečí, psáno zřejmě odrostlejší dívkou, která se kvůli tomu, aby tento dotaz mohla položit, zaregistrovala dnes na ifauně. To, že evidentně papouška nikdy neměla neznamená, že se o něj nemůže dobře postarat
Ač s Vámi občas souhlasím, tak tady jste přestřelil.... nejdřív ji seřvete a pak jí napíšete, že nevíte proč ta omluva... bylo to zbytečné...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Tou poslední větou jste si doufám ulevila-přestřelil, seřval.Mě se zase zdá,že u Vás jde o přílišnou a zbytečnou úzkostlivost.Nejsem si vědom,že bych přestřelil či seřval,pod tím si opravdu představuji něco úplně jiného.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zbytečná diskuze, ale píšu pro laiky. Vaše - netahat domů opuštěné ptactvo - je dobrá rada, ale andulka, která někomu ulétla z klece není to, co nechcete tahat domů. Venku uhyne, nebo si smlsne krahujec. Když ji někdo ubytuje, bude radost oboustranná.
Ja jsem si ani nepotřebovala ulevit ani nejsem úzkostlivá, jen jsem Vám chtěla naznačit, že Vaše reakce byla neadekvátní vzhledem k tomu, ze dotaz psalo zřejmě dítě ve snaze pomoci a potřebovalo radu. Jestli si nejste vědom, že jste přestřelil, tak OK, nechte to být. Moudivláček má pravdu, díky za jeho reakci. Ale jestli si z ní ta dívka odnesla, že je správné se o andulku postarat, tak ta diskuze zbytečná nebyla
Toy499
napsal(a):
Tak to se omlouvám ale já ju domů nevzala....a opravdu nevím ja ani moji rodiče že by se tohle nemělo dělat, proto asi píšu sem co se dozvím
Máme tu dobu po Velikonočních svátcích a tak se ptám.
A co bylo s tou andulkou, kterou sis domů nevzala? Co rodiče doporučili ?
Umyli jste si ruce jako Pilát ? Vy vinu neshledáváte, ale ať odsoudí jiní co s ní bude.
Doufám, že jste si přečetli další reakce.
Dnes není každodenní škola, ale i ty příspěvky myslícímu žákovi mnohdy dají víc, než výklad některého učitele přírodopisu.
Jak se ve školách učí výchova ke kritickému myšlení? Tak tato diskuze je k tomu příležitostí, pokud není někdo líný číst delší text.
Moudivláček
napsal(a):
Máme tu dobu po Velikonočních svátcích a tak se ptám.
A co bylo s tou andulkou, kterou sis domů nevzala? Co rodiče doporučili ?
Umyli jste si ruce jako Pilát ? Vy vinu neshledáváte, ale ať odsoudí jiní co s ní bude.
Doufám, že jste si přečetli další reakce.
Dnes není každodenní škola, ale i ty příspěvky myslícímu žákovi mnohdy dají víc, než výklad některého učitele přírodopisu.
Jak se ve školách učí výchova ke kritickému myšlení? Tak tato diskuze je k tomu příležitostí, pokud není někdo líný číst delší text.
No andulka je teď dočasně u známého než seženem klec. Ano ruce jsme si umyli, andulku si necháme když jsem byla malá měli jsme pár andulek tak nejaká zkušenost je.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Tak to je paráda 4x 6 palečků jak přes kopírák.Jen mu to nandejte. Jak si mohl dovolit mít vlastní názor!