Odchov mladete krkavce

Krkavec bělokrký
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2020 22:43
Jiří Ježek

XXX.XXX.33.216

Dobry den, videl jsem u znameho ochoceneho krkavce a velmi se mi tento ptak zalibil... Mam moznost koupit mlade krkavce z registr. chovu a chtel bych si jej dokrmit a ochocit. Mohu poprosit o radu od nekoho zkuseneho, kdy nejlepe mlade odstavit od rodicu a cim a jak dokrmovat.? Dekuji. Jezek - 775374440

23.4.2020 05:25
jarat

XXX.XXX.205.181

A proč jste se na to nezeptal, nebo nezeptáte toho známého???

23.4.2020 05:47
Jiří Ježek

XXX.XXX.33.216

Protoze jemu je odchovavaji rodice, on je neodebira k dokrmeni... 😉

23.4.2020 08:59
Jiří Ježek

XXX.XXX.33.216

Dekuji Vam za odkazy... Podobne informace jsem si jiz samozrejme nacetl a zjistil. Nepatrim mezi kratkodobe nadsence, kteri si poridi pejska z utulku a pak se hrozne divi, ze maji do rana vybileny kurnik i se vsim zivym na zahrade...
Spise me zajima opravdu ten pocatek.! Opravdu zacatek, zda odebrat mlade od rodicu jeste slepe a nebo jak mi rika jeden pan az v cca. 30 dnech.??? Dokrmoval jsem Lorie mnohobarve injekcni strikackou a pak lzickou, ale krkavec je neco jineho a nerad bych to podcenil a svoji chybou dosel treba k uhynu...!!! Zda maso davat ze zacatku varene nebo cerstve, rozmixovane.??? Lzickou nebo strikackou se silikonovou trubickou.???!!! Bohuzel chvatel u ktereho mam mlade zamluvene, chova tento druh teprve druhym rokem, nema zkusenosti s dokrmovanim, tak ze zjistuji info jinde... Dekuji vsem za info.! Jezek

23.4.2020 14:08
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Opravdu zacatek, zda odebrat mlade od rodicu jeste slepe a nebo jak mi rika jeden pan az v cca. 30 dnech.??? Dokrmoval jsem Lorie mnohobarve injekcni strikackou a pak lzickou, ale krkavec je neco jineho a nerad bych to podcenil a svoji chybou dosel treba k uhynu...!!! Zda maso
--------------------------------------------------------------------------------
Tohle všechno v těch odkazech je

23.4.2020 14:28
maxichov

XXX.XXX.146.1

Jiří Ježek napsal(a):
Dobry den, videl jsem u znameho ochoceneho krkavce a velmi se mi tento ptak zalibil... Mam moznost koupit mlade krkavce z registr. chovu a chtel bych si jej dokrmit a ochocit. Mohu poprosit o radu od nekoho zkuseneho, kdy nejlepe mlade odstavit od rodicu a cim a jak dokrmovat.? Dekuji. Jezek - 775374440

20 den krmím syrovým masem (zajíc,srnec,divočák,holub) nebo namočit kvalitní granule pro štěńata

23.4.2020 15:16
lupus4

XXX.XXX.205.61

kvalitní granule pro štěńata

myslíte - li granule vyráběné tepelnou extruzí, tak je to oxymoron jak stehno

jinak vše má v odkazech...takže číst a vnímat

23.4.2020 16:14
maxichov

XXX.XXX.146.1

lupus4 napsal(a):
kvalitní granule pro štěńata

myslíte - li granule vyráběné tepelnou extruzí, tak je to oxymoron jak stehno

jinak vše má v odkazech...takže číst a vnímat

ale v poho odchová

23.4.2020 16:18
lupus4

XXX.XXX.205.61

maxichov napsal(a):
ale v poho odchová

tak jasně, že přežijou, ale nic dobrýho v tom není ...

to bych dal jen v nouzi největší a určitě ne dlouhodobě

23.4.2020 16:42
Jiří Ježek

XXX.XXX.33.216

Dobry den, mate pravdu, spatne se mi to zobrazilo na mobilu a prehledl jsem. Snad tam bude opravdu detailne vse.! Dekuji moc.!!!

23.4.2020 16:48
Jiří Ježek

XXX.XXX.33.216

Mohl bych jeste poprosit na nekoho zkuseneho kontakt, abych to pripadne mohl probrat po telefonu, kdyby nastal problem...? Granule nepotrebuji, mam vlastniho masa dost... ale mrtva kuratka nemam...! 😉 To mi radil taky jeden pan, ze to pry miluji.! 😁 Dekuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík