Dobry den, videl jsem u znameho ochoceneho krkavce a velmi se mi tento ptak zalibil... Mam moznost koupit mlade krkavce z registr. chovu a chtel bych si jej dokrmit a ochocit. Mohu poprosit o radu od nekoho zkuseneho, kdy nejlepe mlade odstavit od rodicu a cim a jak dokrmovat.? Dekuji. Jezek - 775374440
Dekuji Vam za odkazy... Podobne informace jsem si jiz samozrejme nacetl a zjistil. Nepatrim mezi kratkodobe nadsence, kteri si poridi pejska z utulku a pak se hrozne divi, ze maji do rana vybileny kurnik i se vsim zivym na zahrade...
Spise me zajima opravdu ten pocatek.! Opravdu zacatek, zda odebrat mlade od rodicu jeste slepe a nebo jak mi rika jeden pan az v cca. 30 dnech.??? Dokrmoval jsem Lorie mnohobarve injekcni strikackou a pak lzickou, ale krkavec je neco jineho a nerad bych to podcenil a svoji chybou dosel treba k uhynu...!!! Zda maso davat ze zacatku varene nebo cerstve, rozmixovane.??? Lzickou nebo strikackou se silikonovou trubickou.???!!! Bohuzel chvatel u ktereho mam mlade zamluvene, chova tento druh teprve druhym rokem, nema zkusenosti s dokrmovanim, tak ze zjistuji info jinde... Dekuji vsem za info.! Jezek
Opravdu zacatek, zda odebrat mlade od rodicu jeste slepe a nebo jak mi rika jeden pan az v cca. 30 dnech.??? Dokrmoval jsem Lorie mnohobarve injekcni strikackou a pak lzickou, ale krkavec je neco jineho a nerad bych to podcenil a svoji chybou dosel treba k uhynu...!!! Zda maso
--------------------------------------------------------------------------------
Tohle všechno v těch odkazech je
Jiří Ježek
napsal(a):
Dobry den, videl jsem u znameho ochoceneho krkavce a velmi se mi tento ptak zalibil... Mam moznost koupit mlade krkavce z registr. chovu a chtel bych si jej dokrmit a ochocit. Mohu poprosit o radu od nekoho zkuseneho, kdy nejlepe mlade odstavit od rodicu a cim a jak dokrmovat.? Dekuji. Jezek - 775374440
20 den krmím syrovým masem (zajíc,srnec,divočák,holub) nebo namočit kvalitní granule pro štěńata