Prodám letošní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám letošní andulky z celoroční venkovni vol...
100 KčDurišík
XXX.XXX.103.215
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se chovaly nebo jak se chovají vaše nové andulky ve svém novém prostředí? V neděli jsme přivezli andulku k naše samičce ale máme ji oddělené, každá je v kině kleci aby si na sebe zvykli a aby si zvykla i na nás... Od doby co jsme ji přivezli já tichá a pojí, jinak sedi na bydlu.. je to tím že to je nově prostředí? Nebo měl to někdo jinak? Už si nepamatuju jak to bylo s naší první andulackou právě.
Popř. Jak dlouho jim trvá taková adaptace? A jak postupovat? Děkuji za vaší pomoct :)
Durišík
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se chovaly nebo jak se chovají vaše nové andulky ve svém novém prostředí? V neděli jsme přivezli andulku k naše samičce ale máme ji oddělené, každá je v kině kleci aby si na sebe zvykli a aby si zvykla i na nás... Od doby co jsme ji přivezli já tichá a pojí, jinak sedi na bydlu.. je to tím že to je nově prostředí? Nebo měl to někdo jinak? Už si nepamatuju jak to bylo s naší první andulackou právě.
Popř. Jak dlouho jim trvá taková adaptace? A jak postupovat? Děkuji za vaší pomoct :)
Tak je to normální,že se boji je to pro ni nové prostředí.Musí si zvyknout na nove prostředí,na vas.Za tyden to bude lepší.
Dal bych je do spolecny klece,pokud to nejni mládě 14 dni po opuštění z budky.
Andulky jsou hejnovi ptaci.
Chce to čas a trpělivost.
Durišík
XXX.XXX.103.215
Děkuji za odpověď :) spíš mě ještě zajimalo jaké by to bylo s ochočením samečka, když by byli v jedné kleci... Nejde mi tak ani o to aby dělali co jsem řekl atd.. spíš jen s učením na prst... Když je čas do klece zpátky.. :) u první to bylo snazší byla sama ale jakmile nová andulka bude mít u sebe parťáka tak to asi moc nepůjde.. :( proto mě napadlo oddělené aby se první naučila a pak hned za parťákem ať si vyhrají :)
Valentko
XXX.XXX.216.179
Na prst si naučíte andulku tak že si zoberete trochu krmiva do ruky a pomaly sa s rukou budete približovať k nej. Pri troche trpezlivosti by sa vám to malo podariť.
.Lenka.
XXX.XXX.220.13
Dobrý den/večer koupila jsem si andulku dnes je první den co je u mě a vůbec jsem nepostřehla že by se najedla nebo napila a mám o ní starosti, klidně se prolétne a normálně se pohybuje po kleci ale vůbec nejí ani nepije je to normální? Nebo je to ještě z nového prostředí, předem děkuji za odpověď.
.Lenka.
napsal(a):
Dobrý den/večer koupila jsem si andulku dnes je první den co je u mě a vůbec jsem nepostřehla že by se najedla nebo napila a mám o ní starosti, klidně se prolétne a normálně se pohybuje po kleci ale vůbec nejí ani nepije je to normální? Nebo je to ještě z nového prostředí, předem děkuji za odpověď.
Nechat v klidu, neočumovat, nezkoumat.