Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Blabla

24.4.2020 09:05
Blabla

XXX.XXX.14.222

Dobrý den mám otázku jsem začátečník
Mám andulku samečka dostala jsem ji k Vánocům a je tě zverimexu.neni úplně krotký ale to mi nevadi.ma rád ovoce hlavně maliny.chci se zeptat jestli je nutné mu zobáček nějak utřít vždycky když si dá malinu tak má zobáček celej cervenej a nebo mu na něm kousek maliny i zaschne je nutné mu to nějak utřít?nenechá se nijak chytit pohladit ano ale jak se přiblížíme na bříško nebo k zobáku tak útočí.dekuji za radu

24.4.2020 11:24
peet888

XXX.XXX.144.117

Blabla napsal(a):
Mám andulku samečka dostala jsem ji k Vánocům a je tě zverimexu.neni úplně krotký ale to mi nevadi.ma rád ovoce hlavně maliny.chci se zeptat jestli je nutné mu zobáček nějak utřít vždycky když si dá malinu tak má zobáček celej cervenej a nebo mu na něm kousek maliny i zaschne je nutné mu to nějak utřít?nenechá se nijak chytit pohladit ano ale jak se přiblížíme na bříško nebo k zobáku tak útočí.dekuji za radu

?????????

24.4.2020 11:28
peet888

XXX.XXX.144.117

Blabla napsal(a):

Ja bych mu nic nečistil,když si sam lehce zašpini zobak od ovoce.Pokud mu to bude vadit tak si sam očisti zobak o bidlo
(větev),když nezasahuje do nosnich dírek.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.4.2020 14:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dejte mu do klece přírodní větve různých průměrů, očistí si zobák o ně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík