Andulka samec

Prodám Andulku vlnkovanou - Dobrý den, mám tu navíc jednoho samce andulky....
200 KčLemmy
XXX.XXX.190.210
Dobrý den, potřebuju řadu... Dneska ráno jsem se probudila a šla jsem jako vždy pustit moji andulku z klece. Když jsem se ale podívala, měla krvave oko a otirala se o klec, šlo vidět, že zvracela... Tedkom celou dobu hodně zvrací, nehybe se, nevydává zvuky... Prostě nic, přitom včera byla úplně v pohodě a hrála si.
Nějakou dobu špatně přistava a často padá... Nevím, co se stalo a potřebuju poradit, neměla nektera z vašich andulek podobné příznaky? Kdyztak co je to za onemocnění... Děkuji.
Valentko
XXX.XXX.216.179
Koľko má tá andulka rokov?
jf97
napsal(a):
Ano, kubrte můžete poradit co s ní dělat, má mrtvici, další politik, nebo moudrá hlava, co za každou cenu se ozve, tak poraďte, dýchání z plic do plic nebo masáž srdce, kolik zmæčknutí hrudníku za minutu, atd. Opravdu radši tečky.........
Člověče jak dlouho chováte ptáky,že neznáte takovou mozkovou příhodu,která se občas přihodí...možná se přihodila i Vám,nebo že by korona?!
jf97
napsal(a):
A Vy jste kdo ? Další chytrolín co radí o ničem, ku.rva kdy sem už přijdou opravdoví chovatelé, kteří uměli vždy poradit a ne toto. Ten co má ptáky.
Žádná rada neexistuje,pokud je to mrtvice,jakože dle příznaků téměř jistá,je to tzv.vůle boží jestli pták přežije,většinou následuje úmrtí po pár dnech,u malých ptáků většinou 100%...bohužel!
Omlouvám se kubrt 11, počítal jsem, že jste další mluvka o ničem, jsem rád, že jsem Vás vyprovokoval k delší odpověďmi, protože odpověď mrtvice pro mě byla málo. Nebudu psát jak dlouho mám ptáky, nemám potřebu ze sebe dělat chovatele od plínek jak jiní,nikdy jsem se, ale nesetkal s mrtvicí, parazity nebo vápenkou jak mě tu obviňuje radši nejmenovaný samochovatel. Jinak o té koroně, jste to trochu přepískl, no nechám to na posouzení druhých,jestli je to vtipné.
jf97
napsal(a):
Omlouvám se kubrt 11, počítal jsem, že jste další mluvka o ničem, jsem rád, že jsem Vás vyprovokoval k delší odpověďmi, protože odpověď mrtvice pro mě byla málo. Nebudu psát jak dlouho mám ptáky, nemám potřebu ze sebe dělat chovatele od plínek jak jiní,nikdy jsem se, ale nesetkal s mrtvicí, parazity nebo vápenkou jak mě tu obviňuje radši nejmenovaný samochovatel. Jinak o té koroně, jste to trochu přepískl, no nechám to na posouzení druhých,jestli je to vtipné.
No pokud je to tak nemám problém ani já s omluvou,myslel jsem to částečně jako žert,ostatně Vaše odpověď byla podobného rázu!S mrtvicí u ptáků jsem se naopak já setkal už několikrát,ať již následkem úrazu,stressu apod.Některé druhy k tomu mají zláštní dispozice!Ještě k tomu výrazu"mrtvice"myslel jsem,že je to všeobjímající vyjádření onoho stavu,i jeho následků!K.