Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.4.2020 23:29
Mohy

XXX.XXX.246.222

Dobrý den, jsem začínající chovatel a rád bych se dočetl o chovu andulek nějaké detailnější informace. Na internetu je stránek spousta, ale na žádných nejdou pořádně do hloubky. Znáte nějakou dobrou literaturu, ve které je k dočtení co nejvíce užitečných informací? (Nemoci, genetika, ideální podmínky pro odchov atd.?) Děkuji za informace.

28.4.2020 18:55
kareta

XXX.XXX.84.6

Mohy napsal(a):
Dobrý den, jsem začínající chovatel a rád bych se dočetl o chovu andulek nějaké detailnější informace. Na internetu je stránek spousta, ale na žádných nejdou pořádně do hloubky. Znáte nějakou dobrou literaturu, ve které je k dočtení co nejvíce užitečných informací? (Nemoci, genetika, ideální podmínky pro odchov atd.?) Děkuji za informace.

Než začala korona, tak jsem byl s manželkou v knihovně. Čekal jsem než si vybere co potřebuje a tak jsem si narychlo procházel literaturu o papoušcích. Divil jsem se jaké tam měli knihy. Takové , co jsem měl ještě jako školák. I o andulkách a bylo jich tam dost. Od Vegera , Chvapila apd. Proč si nezajdete do knihovny ?

28.4.2020 22:44
Mohy

XXX.XXX.246.222

kareta napsal(a):
Než začala korona, tak jsem byl s manželkou v knihovně. Čekal jsem než si vybere co potřebuje a tak jsem si narychlo procházel literaturu o papoušcích. Divil jsem se jaké tam měli knihy. Takové , co jsem měl ještě jako školák. I o andulkách a bylo jich tam dost. Od Vegera , Chvapila apd. Proč si nezajdete do knihovny ?

Předpokládám, že vaše manželka taky nejde do knihovny a nepročítá všechny knihy které tam jsou, aby si pak nějakou vybrala, která se ji bude náhodou zdát dobrá. Každý normální člověk si nejprve zjistí co je dobré a až pak si to jde koupit/půjčit. Proto jsem se tady jako nezkušený chovatel zeptal co že si to vlastně mám obstarat. Takže vám ze srdce děkuji za váš zbytečný a rýpavý komentář :)

alfonzo

28.4.2020 23:19
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Mohy
A co zde vlastně hledáte?Kareta vám odpověděl slušně a výstižně.Příště napište předem co chcete odepsat,aby vás to neurazilo.

29.4.2020 06:45
kareta

XXX.XXX.175.184

Mohy napsal(a):
Předpokládám, že vaše manželka taky nejde do knihovny a nepročítá všechny knihy které tam jsou, aby si pak nějakou vybrala, která se ji bude náhodou zdát dobrá. Každý normální člověk si nejprve zjistí co je dobré a až pak si to jde koupit/půjčit. Proto jsem se tady jako nezkušený chovatel zeptal co že si to vlastně mám obstarat. Takže vám ze srdce děkuji za váš zbytečný a rýpavý komentář :)

To je něco! Takovým jak jste Vy, tak ne, poradit, ale nakopat do prd..le! Pán odepíše, že do něj rýpu. Napsal jsem Vám slušně, kde seženete literaturu o andulkách.

29.4.2020 06:56
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Mohy napsal(a):

Dostal jste radu, ale koukám, že by jste potřeboval asi nějakého vola, který Vám knihu donese a bude i číst.
Nejlepší bude, když si pořídíte plyšáka a bude klid

29.4.2020 07:13
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Mohy napsal(a):

.

29.4.2020 10:15
kubanec

XXX.XXX.103.242

Mohy napsal(a):

Jestli to nebude náhodou tim že neexistuje jen jedna jediná kniha na světě kde je vše napsáno holt si budeš muset přečíst těch knih víc asi to bude hrozná nuda no

29.4.2020 11:28
JoPe

XXX.XXX.82.6

Mohy napsal(a):

Dobrý den,každému začínajícínu chovateli všech zvířat vždy doporučuji přečíst více té literatury od různých autorů a získat tak prvotní informace. Nedá se říct, která je ta nejlepší. Také je dobré navštívit pár chovatelů a popovídat s nimi o jejich praktických zkušenostech. Když např.navštívíte časem nějakou výstavu, tak se s někým seznámíte, nebo vám pořadatelé někoho rádi doporučí. V každé době to tak bylo a bude, že od některých se toho třeba moc nedozvíte, ale někteří vám určitě poradí, aby vám ta záliba přinášela radost a zvířatům dobré životní podmínky.

29.4.2020 11:47
kubanec

XXX.XXX.103.251

No a HlAVNĚ si ty andulky kup u chocatele doma podivej se co se mu plazí po zemi podivej se na hnojnik co tam leží a HlAVNĚ at ty andule lítají jinak budeš studovat francouzský pelichani a na kecy od oslú že jim to peří doroste nedej ....

30.4.2020 09:34
hzp

XXX.XXX.83.72

Před tím, než jsem vůbec sáhnul na první cihlu při výstavbě chovatelského zařízení a dávno před tím, než se u mě objevil první opeřenec, jsem měl načteno vše, co bylo v naší okresní knihovně z chovatelské litaratury k dostání. Četl jsem i o ptácích, které mě původně ani nenapadlo chovat. A ejhle, některé mám dosud ve svém chovu. Rozhodně doporučení projít si nabídku knihoven, případně knihkupectví, není špatné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík