Klec

Prodám Korelu chocholatou - Prodám klec 160 x 60 x 9...
1999 KčTomio
XXX.XXX.43.77
Dobrý den
Najde se tu někdo kdo by mi pomohl s určením pohlaví těchto korel?
Uživatel s deaktivovaným účtem
ja by som tipoval dvoch samcov
Lukášs
XXX.XXX.177.246
Dobrý den,
mohl bych taky poprosit o názor na pohlaví? Ty dva kousky v předu.
Díky
Lukášs
XXX.XXX.154.159
Jak jsou staré nevím, já je neodchoval, kroužky nemají, mam je od nechovatele, prý je má už rok, tak že určitě rok a půl, prodali mu je jako pár... Já myslím také že dvě samice....
Díky
Pridám sa. Prosím vás ak by niekto vedel určiť pohlavie u výletov akurát.
Dobrý den poradil by někdo pohlaví? Kupovaný jako samec. Stáří cca 8 měsíců. Mám ho doma 2 dny, zpívat jsem ho neslyšel. Díky
Šindelka
XXX.XXX.154.28
Prosím o pomoc je to samička nebo sameček jsem začala chovat jen kakriki a korelu mám jednu a je mi 13 let prosím pomozte. ヽ(。◕o◕。)ノ.
Valentko
XXX.XXX.117.185
Šindelka
napsal(a):
Prosím o pomoc je to samička nebo sameček jsem začala chovat jen kakriki a korelu mám jednu a je mi 13 let prosím pomozte. ヽ(。◕o◕。)ノ.
Za mňa samička. Tie majú bledšie líčka takže máš samicu. Ja mám 12 a mám u mojej korely ten istý problém len mám podozrenie že to je samec.
Šindelka
XXX.XXX.154.28
Aha moc děkuji ale byla bych radši kdyby to byl samec protože většina papoušků co jsem měla samičky tak se do mě zamilovali a snášeli vajíčka tak jsme jim museli pořídit samečka děkuji moc za odpověď a naučí se pískat i samičky? ヽ(。◕o◕。)ノ.
Šindelka
napsal(a):
Je to mládě, nikdo nemůže říct jestli je to samec nebo samice a už vůbec ne podle fotky. Je potřeba vydržet pár měsíců než začne přepeřovat, případně prozpěvovat.
Rooman7
napsal(a):
Dobrý den poradil by někdo pohlaví? Kupovaný jako samec. Stáří cca 8 měsíců. Mám ho doma 2 dny, zpívat jsem ho neslyšel. Díky
Chtělo by to detailnější fotku, ale přikládám se též k samci.
Šindelka
XXX.XXX.154.28
Děkuji a za jak dlouho začne přepeřovat, když mu je 10 dní po odběru? ヽ(。◕o◕。)ノ.
Šindelka
napsal(a):
Děkuji a za jak dlouho začne přepeřovat, když mu je 10 dní po odběru? ヽ(。◕o◕。)ノ.
Přepeřují mezi 8.-9.měsícem.
Mmch. jako 10 dní od výletu z budky? To má být ještě u rodičů. Nechávají se s rodiči měsíc.
Šindelka
XXX.XXX.154.28
Jsou mu dva měsíce a 10 dní
Šindelka
napsal(a):
Jsou mu dva měsíce a 10 dní
Tak to pak jo. :) To šlo ve vhodném věku.
Dobrý den. já vím že to sem nepatří ale potřebuji radu prosím chovám kakariki
a mám 2 letou samičku a mladé už měla ale dostala budku partnera má akorát má přerostlý ale to myslím že nevadí ale nejsem si jistá ale ona pořád sedí v budce ale jenom sedí nic nedělá ani noviny neškube a anivpiliny nic jenom sedí tak jestli ty mladé bude mít nebo né prosím prosím. ヽ(。◕o◕。)ノ.