Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2020 12:23
stanca

XXX.XXX.63.77

Dobrý den,mám v budce už krásná opeřená mládata,ale samec z ničeho nič doškubal samicu do krve,tak sem ho dal pryč a samice je na tom špatně,chci se zeptat kdo u zpěváků krmí mládata,mám hodit samca zpátky?Mládata jsou od včerejška nenakrmené.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2020 12:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

U zpěváků krmí mláďata oba rodiče,samec se dostál do toku proto napadl samici.Nezbývá než to risknout a vrátit ho zpět a pokud není samice schopna krmit a bude ji opět napadat tak ji dát z voliéry pryč.Jestli dokrmí mláďata sám je však nejisté.

5.5.2020 13:30
Vinc86

XXX.XXX.45.238

Přinejhorším to budete muset dokrmit vy. Já jsem tak jednou musel odchovat snůšku andulek.

5.5.2020 17:11
peet888

XXX.XXX.74.172

Z nouze jsou některé samice schopny dokrmit sami mlade,zážito.Bohužel samotny samec ne(ma zkušenost).

5.5.2020 17:21
stanca

XXX.XXX.63.86

peet888 napsal(a):
Z nouze jsou některé samice schopny dokrmit sami mlade,zážito.Bohužel samotny samec ne(ma zkušenost).

Samca sem vrátil a zatím krmí mládata a samice si nevšímá,tak doufám že to už bude dobrý.Děkuji všem za rady.

5.5.2020 17:27
peet888

XXX.XXX.74.172

stanca napsal(a):
Samca sem vrátil a zatím krmí mládata a samice si nevšímá,tak doufám že to už bude dobrý.Děkuji všem za rady.

Tak snad jo,ať se daří.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2020 17:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

stanca napsal(a):

Jak jste psal tak mláďata jsou opeřená-tak to nepřehánět z krmením trochu přibrzdit vaj. míchanici než se opravdu zklidní.Samice pokud není v moc špatném stavu tak se také zapojí.Přeji ať se to podaří.

5.5.2020 18:35
stanca

XXX.XXX.63.86

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jak jste psal tak mláďata jsou opeřená-tak to nepřehánět z krmením trochu přibrzdit vaj. míchanici než se opravdu zklidní.Samice pokud není v moc špatném stavu tak se také zapojí.Přeji ať se to podaří.

Děkuji

5.5.2020 18:35
stanca

XXX.XXX.63.86

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík