Andulka černá blackface

Prodám Andulku vlnkovanou - dobrý den, prodávám andulky různé barvy mladé a...
1500 Kč
Matěj Lichner
napsal(a):
Mám pár andulek, samička nakladla 7 vajec, první snůška, 3 se vylíhli. Ale 2 pošli, protože je nekrmila. Krmí pouze nejstaršího. Je to 5 denní mládě. Je možné oddělit ho od rodičů a ručně ho dokrmit doma? Nemám druhý pár andulek kterým bych ho mohl podstrčit. Prosím o radu.
Keď budete dávať denne chovným andulkám dostatok bohatej vaječnej zmesi,pripadne suchý namočený a vymačkaný rožok tak nemusíte nič dokrmovať dobrý rodičia to zvládnu.
Matěj Lichner
napsal(a):
Mám pár andulek, samička nakladla 7 vajec, první snůška, 3 se vylíhli. Ale 2 pošli, protože je nekrmila. Krmí pouze nejstaršího. Je to 5 denní mládě. Je možné oddělit ho od rodičů a ručně ho dokrmit doma? Nemám druhý pár andulek kterým bych ho mohl podstrčit. Prosím o radu.
Dobrý den,udělejte několik foto, aby bylo vidět v jaké je kondici a jak bývá nakrmené, jestli jsou vaše obavy s úhynem na místě.
Zde je fotka, ale já se pouze bojím o ostatní 4, že je nebude krmit a pojdou a tenhle bude jediný
Matěj Lichner
napsal(a):
Zde je fotka, ale já se pouze bojím o ostatní 4, že je nebude krmit a pojdou a tenhle bude jediný
Na první pohled vypadá dobře, jen ty dva načervenalé flíčky vypadají trochu jako mechanické poškození, chtělo by to lepší fotku. Zatím to jen opatrně kontrolujte,jestli je nakrmené a vylíhnou se ty ostatní, tak je třeba v pořádku vyvedou. Neznamená, že když se to poprvé nepovedlo, že se to musí opakovat. Neodebírejte ho, nechte to zatím na rodičích, chce to trpělivost.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Matěj Lichner
napsal(a):
Už se to stalo 2×. Jednou se narodilo a za dva dny pošlo, to samé to druhé
Ty vaše počty jsou nějaké divné-vajíčka,mláďata,úhyn??