Prodám

Prodám Amazoňana modročelého severního - Prodám 2 samičky amazoňanů modroče...
SH
XXX.XXX.70.29
Dobrý den, mám v plánu pořídit si Amazoňana Modročelého a potřebovala bych poradit s velikostí klece (domácí voliéry). Vím že čím větší klec tím lepší, ale myslíte si že by mu stačila klec o rozměrech 56x85x160 cm? (JK Animals Omega 3). Papoušek by měl možnost každý den chodit se proletět po pokoji nebo domu a mám v plánu ho učit i na kšíry ven. Mám místo i pro klec větší o rozměrech 50x130x160-200(?), ale nikde jsem jí nenašla k prodeji. Ještě je tu nechat si udělat voliéru na míru,ale to je trochu dražší záležitost, nebo si voliéru vyrobit sama,ale s tím nemám žádné zkušenosti a bála bych se do toho jít
Poraďte prosím
Ahojky,
no nejsem zastánce těchto malých kupovaných klecí pro papoušky ( žako, amazoňan, kakadu apod). Ale je to možná jen moje záležitost. Určitě 50 cm šíře je na amazoňana hodně málo. Pokud bych mohl doporučit a bude sám, tak já bych mu udělal klec cca 1 m šíře, alespoň 2 m délky a 180 výšky. To je dle mého názoru nejmenší možný rozměr. Viděl jsem amazoňany i v kleci 1x1x1 a odchovavali, ale....... Jinak určitě doporučuji klec vyrobit. Tady na ifauně najdete dost dobrých výrobců a nebude to o moc dražší než když koupíte nějakou Omegu. Také klece občas dělám, ale nyní jsem línej . Z těch kupovanejch se dost často z ní loupe barva a ten nerez....... Ti profící, co klece dělají, Vám ji udělají na míru a budete spokojená. Chovu zdar
Ivan
Valentko
XXX.XXX.252.16
Aj ja si myslím že pre papagáje niesú vhodné malé klietky. Keď je klietka malá tak papagaj je smutný a nemá možnosť sa vylietať. Takže priberá. Preto je dobré aby sa papagáj preletel po dome. Musia si zalietať je to pre ne prirodzené. Ale keď ho pustíte do domu počítajte s tým že papagaj vám niečo pozhadzuje, niečo osere. Asi by mu bolo dobré zaobstarať dostatočne veľkú voliéru. To už je na vás.
Dobry den, myslím, ze klec je na amazonana malá, i když bude mít prolet. Já mám dva senegalce v kleci o rozmerech 100 x 60 x 150, s tim, ze jsou hodně mimo klec a je to tak akorát a to jsou menší než amazonane. Mám ji ze Zoohitu a kdybych se rozhodovala podruhé, nechala bych si klec vyrobit na míru a z lepšího materiálu. Stejně o tom uvažují. Navíc je lepší větší klec spíše do délky než do výšky. Nehledě k tomu, ze s výrobcem se můžete dohodnout na umístění misek, na tom, ze z jedné strany bude deska a eliminujete každodenní úklid kolem klece.Papoušci jsou dlouhoveci, vyplatí se to.
https://www.zoohit.cz/shop/ptaci/klece/klece_s_kolecky/papousci/170731
Tato by byla urcite vhodnější než Vámi popisována, ale jak jsem psala, lépe je nechat vyrobit na míru