Prodám

Prodám Aru araraunu - Prodám Ara Ararauna bez kroužku a dna 05/2024 za 1500...
15000 KčNeregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Korona dělá divy!
Valentko
XXX.XXX.166.58
Dosť divný inzerát.
To není divný inzerát. To je pouze podvod. Každý kdo naletí,jenom přijde o prachy. Již zde bylo takových více. Nahlásit adminovi, okamžitě to maže. Je to většinou že zahraničí. Překladač jim vytvoří tyto nesmysly. Okamžitě chtějí peníze na dopravu, veterináře na povolení atd. Cena směšná nakonec vyroste do výšky a ptactvo nikdo neuvidí. Již mnohokrát popisováno. Dnes by na to mohl naletět jenom vůl.
pterodactyll
napsal(a):
To není divný inzerát. To je pouze podvod. Každý kdo naletí,jenom přijde o prachy. Již zde bylo takových více. Nahlásit adminovi, okamžitě to maže. Je to většinou že zahraničí. Překladač jim vytvoří tyto nesmysly. Okamžitě chtějí peníze na dopravu, veterináře na povolení atd. Cena směšná nakonec vyroste do výšky a ptactvo nikdo neuvidí. Již mnohokrát popisováno. Dnes by na to mohl naletět jenom vůl.
Asi mnohé naštvu, ale od r. 1990 máme svobodu vlastního rozhodování.
Za 30 let svobody se generace podvodníků velice rozmnožila. Jestli by se měly mazat podvodné informace, musel by se zrušit internet.
Stále mnozí nedovedeme myslet vlasní hlavou a pak, za blbost se platí. Já za ni zaplatil nyní, kdy mně hranostaj zničil chov latamů za 2 dny, než jsem objevil otvor dovnitř voliéry. A to se mně naposledy stalo před 20. lety.
https://www.ifauna.cz/exoticti-savci/diskuse/detail/3674920/kosman-zakrsly?from-list=1#a3674928
Je to stále dokola a stále dokola se najdou lidé, kteří na podvodné inzeráty odpoví, zaplatí a už se zvířat nedočkají. Inzeráty jsou mimo jiné na opice, papoušky, psy a podobně
Moudivláček
napsal(a):
Asi mnohé naštvu, ale od r. 1990 máme svobodu vlastního rozhodování.
Za 30 let svobody se generace podvodníků velice rozmnožila. Jestli by se měly mazat podvodné informace, musel by se zrušit internet.
Stále mnozí nedovedeme myslet vlasní hlavou a pak, za blbost se platí. Já za ni zaplatil nyní, kdy mně hranostaj zničil chov latamů za 2 dny, než jsem objevil otvor dovnitř voliéry. A to se mně naposledy stalo před 20. lety.
Zdravím, pravda je, že musí být člověk soudný a vědět co je a není možné. Je ovšem stále mnoho lidí, kteří se s tím ještě nesetkali a ty je třeba varovat. Vy nebo já,se v tom pohybujeme řadu let a je nám hned jasné o co jde. Jsou ale lidé kteří začínají a nechají se zlákat cenou. Proto je lepší toto nebezpečí eliminovat. Pochopitelně také jde nechat je napálit,budou si to pamatovat lépe. Nezdá se mě to etické.
Teď k těm latamům, také jsem přišel o samce. Přes veškerá zabezpečení se mě zabil o pletivo. Samice s mladými v budce to přežila. Kočky se zde dva roky neukázali a teď jak se to mrouská,kocour si našel voliéru jako Procházkový chodník. Díry se nechají opravit ,ale tohle nebezpečí je horší. Jsem ve městě, sklopce stále nalíčené. Plno kun,ty se již vyhýbají,krahulíci nalétávají obden a teď kočky.
Každý si musí poradit jak umí.
No přeji již jen dobré zprávy.
Jednu mám. Z letošních prvnich odchovů andulek, mě zbyly jen dvě duhové a lidí stále
volají. Je tedy pravda, že jsem nechal jen 8 parů. Myslím že odbyt se najde. Každý že Andulky se budou pouštět a já jich mám málo.