penant straky a pomeranč

Prodám Roselu penant - Nabízím penanty straky I pomeranče kroužek 24 ihned...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Samec ve předu je jistější než ten zadní.Podle čeho jste usoudil ,že jsou to gold mantel?
alfonzo
XXX.XXX.0.243
jtkromer,zdravím,asi čte bobkový list a tam o mantelech psali v azbuce-жолтие папугали.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Mawenzi
napsal(a):
Dobrý den, podle mě to pár je. "Samec" ve předu má o dost menší lícní skvrnu a menší zobák. U godl mantel se to těžce poznává podle barvy, ale podle mě to vypadá na samici.
Ještě bych potřeboval poradit u kterých rozel se rozeznává pohlaví podle barvy?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ještě bych potřeboval poradit u kterých rozel se rozeznává pohlaví podle barvy?
Skoro u všech, po prvním přepeření nebude samička tak hezká jak samec, kresbu na zádech bude mít skoro vždy o něco světlejší, ale to se jen taký malý detail, hlavní poznávací znaky sou hlava, zobák a líce.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Mawenzi
napsal(a):
Skoro u všech, po prvním přepeření nebude samička tak hezká jak samec, kresbu na zádech bude mít skoro vždy o něco světlejší, ale to se jen taký malý detail, hlavní poznávací znaky sou hlava, zobák a líce.
Pokud se budete držet těchto zásad,tak není na foto samice.
Mawenzi
napsal(a):
Většinou to tak je, jak píšete, ale je taky dost případů, kdy ten pohlavní rozdíl není a tolik zkušených chovatelů "párovalo" ptáky stejného pohlaví. V dnešní době je dost výběrového chovného materiálu, kdy jsou ty samice stejně kvalitní jako samci a pokud chce mít člověk jistotu , tak těch zhruba 200kč za DNA určitě stojí.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Mawenzi-nahlédl jsem do vašeho profilu,ta rozela na fotu není gold mantel.