Prodám letošní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám letošní andulky z celoroční venkovni vol...
100 KčJoza02
XXX.XXX.110.3
Hezký den,
potřeboval bych od Vás poradit. Mám doma sedm let starou andulku (samičku) ze zverimexu, která se bohužel nikdy nenaučila létat. Tzn. že celý svůj život tráví v kleci s hračkami, popřípadě si chodí po stole a hledá pamlsky. Plánuji koupit mladou andulku a chci se Vás zeptat, zda je možné tyto dvě andulky umístit do společné klece? Jedná se mi o to, aby stará andulka, zvyklá na své místo, nezačala např. žárlit a nové andulce neublížila.
Mockrát děkuji za odpověď.
Dobrý den, z vlastní zkušenosti můžu říct, že dvě samičky v jedné kleci bývají dost hašteřivé. Ta starší si pravděpodobně bude nárokovat klec pro sebe. Ale každá andulka je jiná, tak je možné, že si ty vaše na sebe zvyknou. Doporučil bych tedy koupit samečka, pokud by i tak samička zlobila, zkusil bych je šoupnout do úplně nové klece.
Joza02
napsal(a):
Hezký den,
potřeboval bych od Vás poradit. Mám doma sedm let starou andulku (samičku) ze zverimexu, která se bohužel nikdy nenaučila létat. Tzn. že celý svůj život tráví v kleci s hračkami, popřípadě si chodí po stole a hledá pamlsky. Plánuji koupit mladou andulku a chci se Vás zeptat, zda je možné tyto dvě andulky umístit do společné klece? Jedná se mi o to, aby stará andulka, zvyklá na své místo, nezačala např. žárlit a nové andulce neublížila.
Mockrát děkuji za odpověď.
Vaše andulka je zřejmě skokan, takže novou mladou andulku může nakazit. Nekupovala bych k ní žádnou.