Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.5.2020 11:19
Pepca1

XXX.XXX.155.130

Dobrý den, chci se zeptát, můj mluvící andulak - Čiko mi nechce žrat vaječnou směs červenou s beta - karotenen, vždycky míchám s krmením, vezme si něco málo jinak nežere to, nevím zda proč to nechce. Nejvíc miluje tyčinky od Vitakraft a senegalský proso jinak podávám mu krmení od Versele - Laga. Jde mi oto, aby byl silný, zdravý a mohutný. Veškerý vitamíny má i minerály. Koupil sem mu i kapky do vody - Vítaminové a minerální. Předem děkuji za rady. Podávám mu i jablko to miluje.

18.5.2020 11:37
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Dobrý den, chci se zeptát, můj mluvící andulak - Čiko mi nechce žrat vaječnou směs červenou s beta - karotenen
---------------------------------------
Není důvod mu vaječnou míchanici dávat.Zařaďte do jídelníčku také zelené (pampeliška,ptačinec,sedmikráska atd.) a chemicky neošetřené větvičky na okus (ovocné stromy,vrba atd )

18.5.2020 11:56
Pepca1

XXX.XXX.155.130

Rotvik napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptát, můj mluvící andulak - Čiko mi nechce žrat vaječnou směs červenou s beta - karotenen
---------------------------------------
Není důvod mu vaječnou míchanici dávat.Zařaďte do jídelníčku také zelené (pampeliška,ptačinec,sedmikráska atd.) a chemicky neošetřené větvičky na okus (ovocné stromy,vrba atd )

Děkuji, chtěl bych se ještě zeptát dle zkušených chovatelů andulek, jaké je nejlepší krmivo pro andulky speciální? Od Versele - Laga? Nebo Vitakraft? Spíše co obsahuje hodně vitamínu a minerálu, koukál sem na Vitakraft - premium a tám docela dost toho obsahovalo. Každý si vychvaluje Versele - Laga, prý to hodně i podávají výstavním andulkám

Neregistrovaný uživatel

18.5.2020 12:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Když se dívám na fota tak ty zásoby jsou tak pro hejno andulek.Pokud ho budete přecpávat,tak už stejně mohutnější jak si přejete nebude.Velké dávky vitamínů také nic neřeší-všeho z mírou.

18.5.2020 12:31
Pepca1

XXX.XXX.155.130

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Když se dívám na fota tak ty zásoby jsou tak pro hejno andulek.Pokud ho budete přecpávat,tak už stejně mohutnější jak si přejete nebude.Velké dávky vitamínů také nic neřeší-všeho z mírou.

Ano vím, dávám po troškách

18.5.2020 12:34
Pepca1

XXX.XXX.155.130

Jako on není hubený je akorát, teď se mi trošilinku vytahl a trochu zmohutnil. Ale prý se říká dle některých chovatelů. Čím dražší krmivo a kvalitnější tím líp pro toho papouška. Tak sem koupil to Versele - Laga a to má rád

18.5.2020 13:29
kareta

XXX.XXX.84.6

Pepca1 napsal(a):
Jako on není hubený je akorát, teď se mi trošilinku vytahl a trochu zmohutnil. Ale prý se říká dle některých chovatelů. Čím dražší krmivo a kvalitnější tím líp pro toho papouška. Tak sem koupil to Versele - Laga a to má rád

Možná se z něho stane brojler.

Přidejte reakci

Přidat smajlík