Andulky Příbram

Prodám Andulku vlnkovanou - Loňské kroužkované andulky z celoroční venkovní...
250 KčDobrý den, chtěl sem se zeptat marně uvažují že Svému mluvicímu andulakovi (8 měsíčnímu) pořídím kamaráda (samce dvou měsíčního) ještě sem neviděl dva mluvící samce. Naučil by se i ten druhý od něho? Viděl sem několik videi, že byly dva a mluvily, nebo jeden z nich mluvil na toho druhého. Někdo zase říká že přestane mi mluvit a z divočí.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pepca1
napsal(a):
Dobrý den, chtěl sem se zeptat marně uvažují že Svému mluvicímu andulakovi (8 měsíčnímu) pořídím kamaráda (samce dvou měsíčního) ještě sem neviděl dva mluvící samce. Naučil by se i ten druhý od něho? Viděl sem několik videi, že byly dva a mluvily, nebo jeden z nich mluvil na toho druhého. Někdo zase říká že přestane mi mluvit a z divočí.
Je to individuální. Často zůstane papoušek ochočený, ale už tolika nemluví. Naopak zas díky jeho chování se ochočí ten nový papoušek snadněji. V případě dvou mluvících papoušků to bývají 2, kteří byli učení zvlášť. A až když oba mluvili, tak je dali majitelé k sobě. I to ale není jistota, že se nebudou bavit jen po svém.
napsal(a):
Je to individuální. Často zůstane papoušek ochočený, ale už tolika nemluví. Naopak zas díky jeho chování se ochočí ten nový papoušek snadněji. V případě dvou mluvících papoušků to bývají 2, kteří byli učení zvlášť. A až když oba mluvili, tak je dali majitelé k sobě. I to ale není jistota, že se nebudou bavit jen po svém.
Mám mluvícího samečka šikovný je, ale jak píšu chtěl sem to risknout a pořídit druhého samečka ale stejně bojím se že přestane mluvit a nebude se mě tolik všímat
Já mám párek senegalců, samečka jsem koupila až když byly samičce cca 3 roky, sameckovi bylo v te době cca 5 let. Ani jeden mluvit nepřestal, naopak se učí od sebe slova, co neuměli. Jejich přízeň jsme neztratili a o zdivočení nemůže být řec. Samozřejmě si spolu hrají a jsou na sebe navázáni, ale to byl účel a tak to má být, mít partnera nebo parťáka svého druhu. Jak psala Eli, o to by Vám mělo jít. Myslím, ze budete mít spis mazlíky dva než že si Vás přestane všímat.
Pepca1
napsal(a):
Mám mluvícího samečka šikovný je, ale jak píšu chtěl sem to risknout a pořídit druhého samečka ale stejně bojím se že přestane mluvit a nebude se mě tolik všímat
Když je už jeden ochočený a má to zafixováné, zůstane mu to. Pokud byste vzal mladé mládě, budou s vámi kámošit oba. Ale s mluvení je to vážně individuální.
Každopádně i kdyby s vámi tolik užnekámošil, bude šťastnější. Navíc nebude ani tak smutný, když půjdete do práce, atd.
napsal(a):
Když je už jeden ochočený a má to zafixováné, zůstane mu to. Pokud byste vzal mladé mládě, budou s vámi kámošit oba. Ale s mluvení je to vážně individuální.
Každopádně i kdyby s vámi tolik užnekámošil, bude šťastnější. Navíc nebude ani tak smutný, když půjdete do práce, atd.
To máte pravdu (Y)