Ručně dokrmená mláďata Žako Kongo

Prodám Žaka velkého - Prodám ručně dokrmená mláďata Žako Kongo, samci i sam...
15000 Kč
petajz
napsal(a):
Vtipálku,Sehnat starší samici žaka není problém?Kolik jich máš na prodej?
S tím sehnáním starši samice máte pravdu. Není to tak jednoduché ,jak jsem si myslel. Měl jsem asi štěstí , když jsem si před rokem přivezl z Ostravy na inzerát šestiletou. Chovatelovi tenkrát odešel z páru samec. Projížděl jsem si večer inzeráty tady i na bazošu ,kde jsou většinou samá mláďata a většinou úmělě dokrmena. Jestli se k sobě mají, tak nechat a čekat. Většinou , když člověk něco nutně potřebuje hned tak to není. A až to za dva , tři roky potřebovat nebudete, tak si budete moci vybírat. Tak to bývá. At se daří.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zdravicko ja by som to tiez nechal, sice su na odchovy pockate ale to nevadi. Ja som sparoval aru vojensku 13r samicu s rocnym samcom a uplne v pohode. Teraz su spolu 3 roky a cakam ze by mohli aj zahniezdit. Uplne bez problemov si sadli.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ak uz mate sice mladu ale mate tak si ju nechajte, budete toho vtaka poznatnod malicka on bude poznat Vas, viete ako sa chova, co zere atd. Ja by som na Vasom mieste pockal viem ze je to dlha doba ale mate istotu aspon. Ked si sadnu spolu tak super. netreba brat bezhlavo vsetko.